Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Čo sme si pre Vás pripravili na rok 2015?

Pacienti roku 2014
Pacienti roku 2014

Vianočné sviatky a koniec roka sú za dverami, preto by sme chceli využiť túto príležitosť a poďakovať sa Vám, našim verným pacientom, ktorých sme ošetrili v roku 2014. Medzi Vami sú naši stáli pacienti, ale aj 350 nových pacientov.

Úspešne sme tento rok ošetrili stovky pacientov pomocou zubných implantátov, zubných koruniek, zubných faziet, endodoncie, kompozitných výplní, dentálnej hygieny a bielenia zubov. S rastúcim počtom pacientov, ktorí majú záujem o naše služby, sa aj náš tím v Smile Clinic Piešťany rozrástol o nových členov – prijali sme do nášho kolektívu nové sestričky a zubných lekárov.

A čo máme pre Vás pripravené na rok 2015?

Naša dlho pripravovaná bratislavská pobočka Smile Clinic bude otvorená začiatkom roka 2015 v Tower 115 na Pribinovej ulici, kde sa budeme tešiť na našich nových klientov.

Budeme aj naďalej odpovedať na vaše komentáre z našej web stránky a Vaše e-maily a pravidelne budeme uverejňovať našu prácu ako na našej web stránke, tak i na Facebook stránke, kde budeme radi ak nám dáte lajk.

Vážime si Vašu dôveru v nás a sľubujeme, že aj naďalej sa budeme snažiť poskytovať Vám tú najlepšiu starostlivosť a služby.

Ďakujeme Vám, že ste si vybrali zubnú kliniku Smile Clinic Piešťany a mohli sme Vám skrášliť rok 2014 novým úsmevom. Našou najväčšou satisfakciou je úsmev nášho spokojného pacienta.

Prajeme vám veľa pekných úsmevov a zdravia v 2015.

Váš Smile Clinic tím.

Exit mobile version