Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Smile Clinic môžem vrelo a bez akýchkoľvek pochybností odporučiť každému !

Fotografia úsmevu pána Petra PO OŠETRENÍ

RTG pacienta PO OŠETRENÍ
RTG pacienta po ošetrení

Pán Peter (32 rokov) si želal mať pekný a prirodzený úsmev. MUDr. Martin Kafka zostavil počas konzultácie pre Petra odporúčaný plán ošetrenia, ktorý zahŕňal 6 zubných implantátov (4 v hornej čeľusti a 2 v spodnej čeľusti), jednu extrakciu zubu, 5 re-endodoncií a 12 zubných koruniek. Po tom, ako pacient odišiel z ambulancie, sme s ním prebrali všetky detaily naplánovaného ošetrenia a zodpovedali všetky jeho otázky. Pán Peter sa rozhodol zarezervovať si termín na implantáciu už dva týždne od konzultácie.

Operácia začala s extrakciou zubu číslo 26 a dostavbou kosti na pacientovej hornej čeľusti. Pokračovalo sa implantáciou na miestach 27, 26, 16 a 15 na vrchnej čeľusti a 35 a 37 na spodnej češusti.

3,5 mesiaca po implantácii sa pán Peter vrátil k nám do Smile Clinic Bratislava, aby sme mohli pokračovať v jeho naplánovanej liečbe. Lekár odkryl implanáty, ktoré boli zakryté krycou skrutkou a spravil pacientovi 4 endodontické ošetrenia. Nakoľko lekár usúdil, že implantáty potrebujú viac času na úplné zahojenie, pán Peter sa vrátil na našu kliniku o ďalšie dva mesiace. Počas tejto návštevy sme obrúsili zuby, na ktoré sa neskôr nasadia zubné korunky a odobrali sme odtlačky Petrových zubov, aby naši technici v Piešťanoch vedeli vyrobiť korunky presne na mieru pacientovi.

Po ďalšej návšteve už Peter odchádzal z našej kliniky s krásnym a prirodzene vyzerajúcim úsmevom. Jeho vrchná čeľusť bola zrekonštuovaná pomocou zubných implantátov a zubných E-max a zirkónových koruniek. Spodná čeľusť bola ošetrená pomocou dvoch implantátov a dvoch zirkónových koruniek.

Chrup pacienta PRED ošetrením
Chrup pacienta PO ošetrení

Peter stále navštevuje našu kliniku kvôli ošetreniam jeho dolných zubov. Už sme pacientovi pomohli vďaka jednej endodoncii a 3 zuby sme ošetrili pomocou kompozitov, tzv. bielych plomb. Sme radi, že sme mohli Petrovi pomôcť získať pekný a zdravý úsmev.

Po poslednom ošetrení pacient napísal túto recenziu:

,,Chcem vyjadriť obrovskú vďaku celému tímu Smile Clinic a hlavne pánu doktorovi Kafkovi za nesmierne ľudský a hlavne veľmi profesionálny prístup a trpezlivosť pri odpovedaní na všetky otázky ohľadne všetkých výkonov, s ktorými som nad mieru spokojný a môžem Smile Clinic vrelo a bez akýchkoľvek pochybností odporučiť každému, kto hľadá najlepšiu zubnú kliniku na Slovensku. Pri každom zubnom ošetrení som mal vždy pocit, že som sa zveril do rúk tých najlepších v odbore a s konečným výsledkom som nad mieru spokojný. Ďakujem“

Vlastnoručne napísaná recenzia pacienta PO OŠETRENÍ
Exit mobile version