Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Ide to aj bez bolesti!

Okrem lokálnej anestézy vieme našim pacientom ponúknuť ošetrenie v celkovej narkóze. Bolesť by už nemala byť strašiakom pre našich pacientov. Moderné technológie umožňujú ošetrenie pre pacienta úplne bez bolesti.

Bezbolestné zubné ošetrenie v Smile Clinic.

Aj naša pacientka Petra mala obrovský strach z bolesti pri ošetrení a preto zvolila možnosť ošetrenia v celkovej anestéze. Bola potrebná úplná náhrada hornej čeľuste a čiastočná náhrada spodných molárov.

Zubné implantáty poskytujú náhradu stratených zubov takmer identickú našim vlastným zubom. Nahrádzajú nielen korunku ale aj koreň zuba. Preto po zahojení zubných implantátov nebudeme obmedzovaní pri konzumovaní a pri bežnom fungovaní.

Plán ošetrenia Petry: 7 implantátov a 14 členný mostík vo vrchnej čeľusti, 2 x dostavba kosti
5 zubných implantátov v sánke – len v oblasti molárov.

Fotografie po ošetrení / Photographs after treatment

Na prvom snímku v ľavo vidíte zavedené zubné implantáty a nasadený titánom vystužený dočasný mostík. Pacientom je nasadený počas doby hojenia. Druhý snímok bol vyhotovený po nasadení trvalých implantátových koruniek a mostíka.

Komu odporúčame celkovú anestézu?

Kvôli strachu z bolesti mnoho ľudí nenavštívia zubára celé roky. Ich problémy však nemiznú, naopak veľmi často narastajú. Strach z bolesti je na našej klinike úplne zbytočný. My Vám ponúkame viacero možností anestézy, k tomu príjemná atmosféra, priateľský personál a skúsení doktori dokážu úplne odstrániť strach a nepríjemné pocity pri zubnom ošetrení. Na našej klinike berieme maximálny možný ohľad na pacienta.

Pred ošetrením Vám vysvetlíme celý postup, takisto ako aj rôzne spôsoby anestézy. Tie sa líšia pri každom pacientovi. Záleží nielen na tom, čo pacienta trápi, ale aj na jeho vlastnej požiadavke ohľadne anestézy. Väčšine pacientov odporúčame lokálnu anestézu, ktorá stačí na klasické zubné ošetrenia. Ak je ošetrenie dlhšie a zložitejšie, odporúčame celkovú narkózu. Takisto ju odporúčame aj ak má pacient predchádzajúce veľmi zlé skúsenosti, má panický strach, zvýšený dáviaci reflex poprípade iné ťažkosti, pre ktoré je lepšie spraviť ošetrenie v celkovej narkóze. Všetky ošetrenia sú preto nielen bezbolestné, ale aj zbavené nepríjemných pocitov.

V nasledujúcom videu Vám náš anesteziológ MUDr. Ervín Jakab s 26 ročnou praxou vysvetlí podmienky pri celkovej narkóze, komu je odporúčaná, jej priebeh, pooperačná starostlivosť.

Exit mobile version