Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Vďaka zubným implantátom som najšťastnejší človek na svete!

pani Debora po ošetrení

Šťastná pani Debora po absolvovaní liečby pomocou zubných implantátov

Šťastná pani Debora po absolvovaní ošetrenia pomocou zubných implantátov
Šťastná pani Debora po absolvovaní ošetrenia pomocou zubných implantátov

Mnoho pacientov denne kontaktuje našu zubnú kliniku a ich túžbou je mať krásny úsmev. Na konci roku 2017 sme dostali e-mail od pani Debory z Veľkej Británie, ktorá mala záujem o niekoľko typov zubného ošetrenia. Ako sama neskôr povedala, chcela by mať „dokonalý biely úsmev“, k čomu sme pani Debore radi pomohli. Pre pani Deboru sme pripravili cenovú kalkuláciu ošetrenia podľa popisu jej dentálnych problémov a fotografie jej úsmevu, ktorú nám zaslala e-mailom. V e-mailoch sme vysvetlili, ako prebieha proces ošetrenia pomocou zubných implantátov a pani Debore sme rezervovali termín na konzultáciu.

Prvá návšteva našej zubnej kliniky

Počas prvej návštevy pani Debory v Smile Clinic Piešťany v decembri 2017 sme pani Debore spravili OPG panoramatický snímok chrupu a CT scan. Ako je vidno na snímku nižšie, pani Debore chýbalo niekoľko zubov. Bola nespokojná s odtieňom jej zubov a trápili ju medzery medzi zubami. Počas konzultácie MUDr. Marek Salka, náš hlavý implantológ, navrhol ošetrenie pomocou 11 zubných implantátov v kombinácii s mostíkom z keramických zubných koruniek. Operácia trvala približne 4 hodiny a pani Debora už mala zavedené všetky zubné implantáty v čeľusti.

V hornej čeľusti má pani zubné implantáty na mieste 14, 24, 25, 27 a 28. V spodnej čeľusti lekár extrahoval zub číslo 34, takže dohromady má pani Debora dole 6 implantátov 34, 35, 37, 43, 45 a 47. Rana po implantácii potrebuje cca 3 mesiace na úplné zahojenie. Pacientom poskytujeme špeciálne korunky podporujúce hojenie, aby mali chrup plne funkčný počas týchto troch mesiacov hojenia.

RTG snímok pani Debory PRED OŠETRENÍM

Druhá a tretia návšteva našej zubnej kliniky

RTG snímok pani Debory PO ABSOLVOVANÍ ošetrenia

Druhá návšteva v Smile Clinic Piešťany začala v prípade pani Debory s 12 kompozitnými výplňami na jej vlastných zuboch. Keď už mala pani Debora všetky zuby opravené a zdravé, mohli sme pôvodné zuby zbrúsiť a pripraviť ich tak na odtlačky pre trvalé zubné korunky.

V marci 2018 prišla pani Debora na nasadenie trvalých zubných koruniek. Teraz má pani Debora v ústach 11 zubných implantátov a 16 koruniek a ako hovorí, nemohla by byť šťastnejšia. Celý originál recenzie od pani Debory nájdete nižšie.

Teraz potrebuje pani Debora navštíviť našu Smile Clinic raz ročne, aby nestratila záruku na implantáty a zubné korunky. Tešíme sa na Vás opäť v roku 2019, pani Debora!

Deborina recenzia Smile Clinic
Exit mobile version