Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Ošetrenie bolo bezproblémové a bezbolestné!

Pani Alena po nasadení zubných implantátov / Alena after fitting final implant crowns

Ďakujem za profesionálny prístup celého kolektívu, za príjemné vyšetrenie a ošetrenie a za krásny výsledok ošetrenia. Výborné je, že pacient ihneď dostane dočasnú náhradu a nechodí bezzubý. Po celú dobu môže plnohodnotne fungovať v práci aj v súkromí. Všetko bolo bezproblémové, bezbolestné a výsledok je krásny. Ďakujem pekne 

Alena

Takúto pozitívnu skúsenosť mala  naša pacientka Alena, ktorá na klinike podstúpila celkovú rekonštrukciu chrupu. Bolo potrebné nahradiť obe čeľuste pomocou zubných implantátov pretože mostíky ktoré mala už neplnili svoju funkciu.

Bolo potrebných 6 zubných implantátov do oboch čeľustí. Ihneď po ošetrení sa pacientke nasali na zavedené zubné implantáty dočasné mostíky, ktoré sú spevnené titánovou konštrukciou pre maximálnu stabilitu a pevnosť.

Hojenie zubných implantátov trvá 2-3 mesiace. Pre úspešnosť tohto ošetrenia je potrebné konzumovať mäkkú stravu počas hojenia, aby integrácia zubných implantátov do kosti bola čo najúspešnejšia. Po zahojení zubných implantátov sa pacient vráti na dokončenie ošetrenia. Po zhotovení odtlačkov zubných implantátov technici v zubnom laboratóriu priamo na klinike vyrobia keramické mostíky, ktoré sa uchytia fixne na zubné implantáty.

Exit mobile version