Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

„Milujem svoj nový úsmev“

Táto milá pani nás kontaktovala v roku 2012 s túžbou dosiahnuť krásny úsmev. Michaela si priala začať s rekonštrukciou jej hornej čeľuste, a tak sme ošetrenie začali s extrakciou siedmych vrchných zubov. Následne MUDr. Marek Salka vložil šesť zubných implantátov a po ich zahojení sme na implantáty nasadili štrnásť zubných koruniek.

Pacientka bola s prácou Dr. Mareka tak spokojná, že sa nás v roku 2019 rozhodla opäť navštíviť, tentokrát so záujmom zrekonštruovať svoju spodnú čeľusť. Na začiatku tohto ošetrenia bolo treba extrahovať deväť dolných zubov. Do už bezzubej čeľuste sme opäť vložili šesť zubných implantátov, na ktoré sme aj tentokrát nasadili fixný štrnásťkorunkový mostík.

Konečný výsledok si môžete pozrieť na fotke. Jej úsmev je odteraz žiarivý a symetrický. Dnes sa Michaela nevie prestať usmievať.

Objednajte sa na nezáväznú konzultáciu TERAZ

„Veľmi profesionálny prístup od pána doktora a celého tímu. Hneď ako som vošla do kliniky prvýkrát, vedela som, že som si vybrala správne. Vrelo odporučujem. Milujem svoj nový úsmev. Ďakujem.“

Exit mobile version