Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Smile Clinic získala svetové ocenenie za najlepšie využitie technológií v zdravotníctve

Je nám cťou podeliť sa o najväčšiu novinku našej zubnej kliniky v roku 2019!

Cena za Najlepšie využitie technológií v zdravotníctve putuje do Smile Clinic!

Spomedzi 140 zdravotníckych kliník z celého sveta dostala prvú cenu za najlepšie technológie práve zubná klinika zo Slovenska. Tešíme sa, že toto ocenenie získala práve naša Smile Clinic. Odovzdávanie cien sa konalo minulý týždeň v Berlíne a ocenenia za náš stomatologický tím prebral clinic manager Daniel Shaw.

Čo vlastne znamená Najlepšie využitie technológii v zdravotníctve?

V skratke ide o digitálne RTG snímkovanie a CT vyšetrenie priamo na klinike, ktoré je u nás samozrejmosťou pri každej konzultácii, ako aj počas a po ošetrení. Endodontické a reendodontické ošetrenie u nás v Smile Clinic vykonávame len pomocou špeciálnych stomatologických lúp – mikroskopu – vďaka čomu vieme dosiahnuť maximálnu presnosť a precíznosť každého ošetrenia. V neposlednom rade porota ocenila naše špecializované zubné laboratórium, ktoré sa nachádza priamo na klinike v Piešťanoch. 

Tu však využitie technológií u nás nekončí. Využívame špecializované frézy a systém CEREC, vďaka ktorému vieme vyrobiť celokeramickú zubnú korunku na počkanie. Pomocou unikátneho systému WELDONE  ponúkame pacientom fixné provizórium ihneď po implantácii, takže žiadny pacient z našej kliniky neodchádza bez zubov. S pacientmi komunikujeme cez sociálne siete – Facebook, Instagram, Google maps, ako aj cez chat priamo na našej webstránke. 

Viac informácií o odovzdávaní cien nájdete TU

Ďakujeme, že ste s nami!

Exit mobile version