Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Teraz sa môžem smiať od ucha k uchu

Pán Jozef s novým vrchným chrupom
Pán Jozef s novým vrchným chrupom

Chýbajúce zuby trápili aj pána Jozefa, ktorý nás kontaktoval e-mailom začiatkom leta tohto roku. Dôvodom, prečo sa na našu zubnú kliniku obrátil, bola jeho zubná protéza. Pôvodne ju mal nasadenú na siedmych zuboch, no zo zuby sa postupom času polámali a rozpadli a protéza prestala držať. Jeho prianím bolo vytrhnúť všetky zbytky zubov hornej čeľuste a nahradiť ich zubnými implantátmi.

Jozef sa rozhodol zveriť svoj úsmev do rúk profesionálov. Stomatologický tím Smile Clinic sa špecializuje práve na takéto komplexné rekonštrukcie zubných oblúkov u pacientov už viac ako 10 rokov.

Fotografia chrupu PO OŠETRENÍ
Fotografia chrupu PRED OŠETRENÍM

Konzultáciu v Smile Clinic Bratislava si Jozef dohodol e-mailom. MUDr. Kafka z bratislavskej zubnej kliniky potvrdil, že najvhodnejším a najtrvácnejším riešením situácie pána Jozefa bude komplexná rekonštrukcia horného zuboradia. Pacient si rezervoval termín zákroku u MUDr. Salku, ktorý pôsobí na našej piešťanskej pobočke na začiatok septembra. MUDr. Marek Salka začal ošetrenie extrakciou koreňov zubov, ktoré ostali Jozefovi v kosti. Následne do čeľusti pacienta zaviedol 6 zubných implantátov.

OPG po dokončení ošetrenia
OPG počas ošetrenia (nasadené provizórne korunky)
OPG pred začatím ošetrenia

Ešte v deň zavedenia implantátov sme pánovi Jozefovi nasadili dočasný zubný mostík. Provizórny zubný mostík slúži pacientovi ako náhrada chrupu v období hojenia implantátov.

Počas druhej návštevy sme pacientovi odobrali odtlačky a poslali ich do nášho vlastného zubného laboratória, kde naši skúsení zubní technici pripravili pre Jozefa jeho finálny keramický zubný mostík. Pán Jozef si želal, aby jeho budúce zuby pôsobili čo najprirodzenejšie. Po odobraní odtlačkov spolu s lekárom vybrali tvar a farbu jeho budúcich zúbkov. Pánovi Jozefovi ostalo už len počkať 14 dní, kým zubní technici jeho budúce zúbky vyrobia.

Vlastnoručne napísané poďakovanie od pacienta

Pri tretej návšteve zubnej kliniky sme pacientovi nasadili jeho nový trvalý mostík. Ako sám pán Jozef píše v poďakovaní, ktoré nám napísal po tretej návšteve kliniky, zmenil sa mu život a teraz sa už môže smiať od ucha k uchu.

Vlastnoručne napísané poďakovanie od pána Jozefa:

Výsledok je fantastický. Personál bol po celú dobu ošetrenia vysoko profesionálny. Celý zákrok bol presne tak vykonaný, ako bolo dohodnuté na prvom sedení. 

Smile Clinic je trefný názov. Teraz sa môžem smiať od ucha k uchu. Zmenil sa mi život. 

Ďakujem

Ďalšie fantastické rekonštrukcie chrupu nájdete na našej webovej stránke v sekcii NAŠE PRÍPADY.

Exit mobile version