Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Večne usmiaty kolektív :)

Vyplnený dotazník pacientky po ošetrení

Profesionalita, prostredie, večne usmiaty kolektív, prístup Dr. Salku a tiež celého tímu patrí moje obrovské poďakovanie za môj nový úsmev.

Pani Eva sa objednala na konzultáciu v Smile Clinic s problémom na zube číslo 13, kde v dôsledku rozsiahlych zápalov došlo k nezvratnému poškodeniu ďasna a úbytku kosti a preto bola potrebná úprava ďasna – gingivoplastika. Tak isto nutne potrebovala vymeniť zubné korunky, ktoré mala na zuboch 21,22,23.

Plán ošetrenia pacientky Evy znel: náhrada zubov vo vrchnej čeľusti – 3 zubné implantáty v mieste zubov 21,22,23. Na zuby 11,12,13  MUDr. Salka po endodoncii navrhol zirkónové zubné korunky. Cieľom bolo dosiahnuť jednotný estetický výsledok vo vrchnej čeľusti.

Keďže u pacientky došlo k značnému úbytku kosti v miestach implantácie, bola potrebná dostavba kosti.

Pacientka sa rozhodla podstúpiť prvé ošetrenie v celkovej narkóze, keďže bolo náročné časovo aj rozsahovo. Po ošetrení pacientky nasledovalo niekoľko kontrol na klinike. Po zahojení gingivoplastiky a zubných implantátov sa pacientka vrátila na kliniku na dokončenie ošetrenia.

Zuby na ktoré sa naplánovali zubné korunky sa nabrúsili a odtlačky zahojených zubných implantátov a zubov pripravených na korunky sa vyhotovili naraz. To umožní výrobu všetkých trvalých koruniek naraz a samozrejme ukončenie celého ošetrenia v rovnaký čas.

Pozrite si fotografie pacientky pred a po ošetrení. Ak aj vy potrebujete ošetrenie v Smile Clinic neváhajte a objednajte sa na bezplatnú konzultáciu. Náš večne usmiaty kolektív sa teší na vašu návštevu.

Exit mobile version