Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Vysoká kvalita každého úkonu

Vyplnený dotazník pacientky po ošetrení v Smile Clinic, Patient testimonial filled in after treatment

Vedeli by ste si predstaviť spojiť ošetrenie zubov s dovolenkou? Takto si to zorganizovala naša pacientka Tamara, ktorá si objednala pobyt v Piešťanoch spojený s návštevou zubnej kliniky Smile Clinic.

Dlhoročne ju trápil stav jej zubov a preto sa rozhodla, že je nevyhnutné začať konať. V hornej čeľusti boli moláre nahradené mostíkmi, ktoré boli v nevyhovujúcom stave. V spodnej čeľusti mala Tamara len 9 zubov. Skoro všetky moláre jej chýbali.

Plán ošetrenia pani Tamary znel:

Komplexná rekonštrukcia chrupu : 7 zubných implantátov v hornej čeľusti, 14 – členný keramický mostík, extrakcie nevyhovujúceho chrupu, 6 zubných implantátov vo vrchnej čeľusti a taktiež 14 – členný keramický mostík.

Páčila sa mi profesionalita celého tímu. Vysoká kvalita každého úkonu. Ďalej sa mi páčilo, že mi bolo všetko dopredu dôkladne a detailne vysvetlené. Oceňujem vysoký rešpekt potrieb zákazníka, a že robíte všetko preto, aby sa zákazník cítil čo najpríjemnejšie a najpokojnejšie. Nech aj naďalej z Vás vyžaruje pozitívna energia, ktorú prenášate na svojich zákazníkov, ktorí sú ako určite viete frustrovaní a určite vystrašení.

Nový úsmev, New smile

Dokončenie ošetrenia si vyžadovalo 3 návštevy na klinike. Prvá návšteva- zavedenie zubných implantátov. Zavedenie zubných implantátov do vrchnej a spodnej čeľuste sa vykonalo naraz na jednom sedení. Je potrebné aby si pacient neplánoval žiadne náročné aktivity po ošetrení. Táto prvá fáza ošetrenia je najnáročnejšia a je potrebné aby si pacient neplánoval nič náročné. Pacient bude užívať antibiotiká ako prevenciu prípadného zápalu.

Po zahojení zubných implantátov po asi 2-3 mesiacoch sa pacient vráti na kliniku na dokončenie ošetrenia. V tejto fáze je potrebné, aby pacient rátal s dobou výroby oboch mostíkov asi 3 týždne. Keďže Piešťany sú kúpeľné mesto, je možné využiť tento čas na kúpeľné procedúry, masáže alebo si naplánovať kultúrne podujatie, ktoré sú v Piešťanoch k dispozícii. A tak je možné spojiť príjemné s užitočným.

Na ukážku vám ponúkame fotografie pacientky Tamary, ktorá bola s finálnym výsledkom veľmi spokojná.Vysoká kvalita každého úkonu je v Smile Clinic samozrejmosť.

Finálne fixné keramické mostíky po nasadení, Final fixed ceramic bridges
Stav chrupu pred ošetrením, Before treatment
Dočasný mostík nasadený na zubných implantátoch hneď po ich zavedení, Temporary bridge fitted over dental implants
Finálny OPG snímok po ošetrení, Final x-ray after treatment
Exit mobile version