Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Aj moja skúsenosť bola veľmi pozitívna!

Fotografia after treatment / Photograph after treatment

Stále sa neviete rozhodnúť kde podstúpiť stomatologické ošetrenie, ktoré by vám vrátilo stratené sebavedomie a úsmev na tvári? Veríme, že Vám pri rozhodovaní pomôžu príbehy našich pacientov, ktoré vám posielame.

Tentokrát vám predstavujeme pacienta Andreasa, ktorý túžil po rekonštrukcii chrupu pomocou zubných koruniek. Na dosiahnutie želaného výsledku vo vrchnej čeľusti bolo potrebných 10 E-max zubných koruniek. Jeho prianím bol prirodzene vyzerajúci a krásny chrup. Či sme jeho očakávanie splnili sa dozviete z jeho vlastných slov:

Ešte pred niekoľkými mesiacmi som bol v tej istej situácii ako vy teraz. Vyhľadával som cez internet aké riziko je cestovanie do neznáma za krajším úsmevom ktorý by mi vrátil moje sebavedomie. Našiel som množstvo zlých, ale aj pozitívnych príbehov. Nakoniec som natrafil na stránku s množstvom pozitívnych skúseností a aj ja teraz pridávam svoju. Aj moja skúsenosť bola veľmi pozitívna.

Nové E-max korunky po nasadení / New fitted E -max ceramic crowns

Mám teraz úsmev bez ktorého som bol väčšinu môjho dospelého života. Môj chrup vyzerá prirodzene a zdravo. Nemohol by som byť viac spokojný ako som. V mojom prípade som nemal na výber a musel som cestovať za ošetrením aj s mojou chorou matkou ktorá je v mojej stálej opatere. Obával som sa o ňu počas môjho ošetrenia, ale zbytočne. Dievčatá na recepcii sa starali o ňu ako o ich vlastnú. Pár krát sa stalo, že moja matka zrazu nevedela kde je. Museli sme prerušiť ošetrenie a musel som ísť za ňou aby som ju ukľudnil.

Cítil som sa na klinike ako medzi priateľmi nie ako medzi cudzími ľuďmi. Ich láskavosť je veľmi upokojujúca. Moja rada pre vás je:  neváhajte a objednajte sa na nezáväznú konzultáciu na kliniku v Bratislave alebo v Piešťanoch. Budete mať istotu že ste prišli na správne miesto. Dúfam, že vám tieto riadky pomohli a čoskoro budete aj vy písať vaše pozitívne skúsenosti.

Splňte si aj vy vás sen o krásnom úsmeve a objednajte sa na bezplatnú konzultáciu v Smile Clinic. Celý tím v Smile Clinic sa teší na vašu návštevu.

 

Exit mobile version