Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Bezzubá čelusť

Bezzubá čeľusť? – Riešenie: Zubný implantát
 
Už žiadne zubné protézy,  ktoré musíte na noc vyberať, ani zuby v pohári, ale kvalitné dlhodobé zubné implantáty
 
Pre pacientov, ktorým chýba celé zuboradie, alebo veľký počet zubov ponúkame riešenie v podobe zubných implantátov- zubného mostíka, ktorý je na zubné implantáty pripevnený fixne-ukotvený napevno.

Ako to celé funguje? Do vrchnej čeľuste sa implantuje 4 už 6 zubných implantátov a na zubné implantáty sa pripevní zubný mostík, ktorý pozostáva z 12 členov. 12 členný zubný mostík Vám zaručí optimálny počet zubov pre vrchné alebo spodné zuboradie. Zubné korunky budú pre vás vybrané na základe požadovaného tvaru a odtieňa farby. Toto ošetrenie je časovo aj finančne oveľa prijateľnejšie riešenie, ako keby sa mal každý zub nahradiť zubným implantátom.

Pacient s dočasnou zubnou náhradou

Po implantácii pacient neodíde domov bez zubov. V Smileclinic sa pacientovi nasadí vysoko kvalitný živicový, titánom vystužený mostík. Pacientovi slúži plnohodnotne počas doby hojenia. V prípade, že pacient má svoju snímateľnú protézu, tá sa upraví tak aby sa mohla nasadiť na implantáty a slúži ako dočasná zubná náhrada počas doby hojenia. V Smileclinic je táto dočasná zubná náhrada zdarma.

OPG rontgenové snímky zobrazujú bezzubú čeľusť pacienta pred a po ošetrení.
Ak máte strach zo zubného ošetrenia ponúkame Vám ošetrenie v celkovej narkóze, pre viac informácii nás kontaktujte cez kontaktný formulár uvedený na našej stránke alebo telefonicky.

Tešíme sa na Vašu návštevu.

Rontgenový snímok bezzubého pacienta, pred ošetrením
OPG snímok po zavedení zubných implantátov a keramického mostíka
Exit mobile version