Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

CEREC – zubná korunka, s ktorou odchádzate domov takmer ihneď a vydrží Vám roky

Lekár digitálne vytvára zubnú korunku CEREC

Vedeli ste, že s finálnou celokeramickou korunkou bez obsahu kovu pacient odchádza domov už do hodiny?

Máte prasknutý zub? Je niektorá z Vašich stoličiek po ošetrení koreňového kanálika a zubár Vám odporúčil zubnú korunku na „mŕtvy zub“? Alebo jednoducho potrebujete zubnú korunku no neradi chodíte k zubárovi ako na klavír? Možno práve Vám systém CEREC ušetrí mnoho času a starostí.

Výhody CEREC® zubnej korunky:

Systém CEREC s technológiou CAD/CAM
  1. Jedna návšteva – s novou trvalou korunkou odchádzate domov už po jednom sedení
  2. Rýchlosť – Vašu novú zubnú korunku môžete mať na počkanie už do 1 hodiny
  3. Žiadna bolesť – pacientovi sa podáva jedna injekcia s lokálnou anestézou (počas ošetrenia neucítite žiadnu bolesť)
  4. Kvalita – korunka je vyrobená z frézovanej keramiky, je pevná a nedochádza k nežiadúcemu nadmernému opotrebovaniu zubov doliehajúcim ku korunke
  5. Biokompatibilita – CEREC korunka neobsahuje kov
  6. Záruka – korunka má dlhoročnú trvácnosť a poskytujeme Vám na ňu 5 rokov záruku
Blok keramiky, z ktorého fréza vytvaruje korunku

Švajčiarsky systém CEREC umožňuje zhotoviť väčšinu celokeramických koruniek už počas jedného ošetrenia. V dnešnej uponáhľanej dobe každý z nás radšej strávi čas s rodinou ako v zubárovom kresle. Pri ošetrení CEREC korunkou pacient už nemusí navštevovať stomatologickú ambulanciu viackrát ale s finálnou celokeramickou korunkou bez obsahu kovu odchádza domov už do hodiny.

Pokiaľ máte záujem o takúto korunku, pred samotným ošetrením je potrebné navštíviť našu zubnú kliniku v Bratislave a v priateľskej a profesionálnej atmosfére absolvovať osobnú konzultáciu s lekárom, ktorý posúdi stav Vašich zubov a zhodnotí, či ste vhodným kandidátom na CEREC korunku.

CEREC systém sa vo svete používa už 30 rokov a na poli CAD/CAM stomatológie je popredným systémom. CEREC korunka v ústach vyzerá ako vlastný zub a bežne je na nerozoznanie od ostatných zubov. Samotné ošetrenie je nebolestné aj vďaka dostatočnému množstvu lokálnej anestézy, za ktorú sa v Smile Clinic nepripláca.

Farbu/odtieň korunky CEREC vyberiete spoločne s lekárom tak, aby čo najviac korešpondovala s Vašimi prirodzenými zubami. CEREC korunky sú vysoko vhodné pre zadné zuby – najmä pre stoličky / moláre.

Pozrite si video, ako fréza obrusuje keramiku a postupne vytvára nový zub:

Ako ošetrenie CEREC® systémom prebieha:

https://www.smileclinic.sk/wp-content/uploads/2019/02/video-1549623868.mp4
Frézovanie celokeramickej korunky CEREC

Zubný lekár špeciálnou kamerou zosníma povrch zuba, v počítači tento scan upraví a digitálne vytvorí nový tvar zubu. Vytvorený model budúcej korunky počítač spracuje a odošle na výrobu do špeciálnej CEREC frézy. Fréza postupne vybrusuje blok keramiky do želaného tvaru.

Pre rezerváciu termínu na osobnú konzultáciu v Smile Clinic Bratislava, prosím, vyplňte tento KONTAKTNÝ FORMULÁR.

Systém CEREC v Smile Clinic Bratislava
Exit mobile version