Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Je čas zbaviť sa zubnej protézy raz a navždy!

V dnešnej dobe technologického pokroku už pacienti nemusia zažívať diskomfort a nepríjemnosti, ktoré sú spojené s nosením vyberateľnej protézy. Protézy často z úst vypadávajú v tých najmenej vhodných momentoch. Pokiaľ nosíte zubnú protézu, isto poznáte, aký nepríjemný pocit je, keď sa nemôžete naplno usmievať počas radostných chvíľ s rodinou, alebo keď si nemôžete užiť obľúbené jedlo vtedy, kedy by ste chceli. Radšej ani nespomínajme, že protézu je potrebné na noc z úst vyberať. To znamená, že pacient ostane na noc bez zubov a už nemôže riadne komunikovať s blízkymi.

Riešením všetkých vyššie uvedených problémov je ošetrenie All on 4 – zubné ošetrenie, pri ktorom lekár pacientovi zavádza do kosti 4 až 6 zubných implantátov, na ktoré po zahojení nasadí fixný celokeramický mostík, ktorý prináša koniec vyberateľným protézam.

Zubné implantáty v Smile Clinic Piešťany sú riešením pre pacientov v každom veku. MUDr. Marek Salka, ktorý od roku 2006 priniesol novú radosť zo života v podobe kompletného nového chrupu už viac ako 3500 pacientom, a jeho tím expertov je pripravený aj Vám pomôcť získať zdravý a krásny úsmev, o ktorom ste doteraz len snívali.

Fotografie pacientov pred a po ošetrení spolu s ich recenziami ošetrenia nájdete tu:

https://www.smileclinic.sk/nase-pripady/

Máte otázky? Neváhajte sa na nás obrátiť cez tento KONTAKTNÝ FORMULÁR, radi Vám odpovieme 🙂

Exit mobile version