Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Chýbajúce zuby nie sú len estetický problém!

Hľadáte okamžité, dlhodobé a spoľahlivé riešenie náhrady chrupu po strate časti alebo všetkých zubov? Riešením je komplexná náhrada všetkých zubov pomocou fixného zubného mostíka upevneného na zubných implantátoch.

Spokojný pacient Jozef – jeho chrup sme zrekonštuovali pomocou 12 zubných implantátov a fixných celokeramických mostíkov

Neúplný chrup je cesta k ďalším zdravotným problémom

Chýbajúce zuby nie sú len estetický nedostatok. Ústna dutina a chrup tvorí súčasť tráviacej sústavy. Chrup nám slúži na prvotné mechanické spracovanie potravy. Neúplný chrup túto dôležitú funkciu neplní a do žalúdka sa dostáva nespracovaná potrava, čo môže zapríčiniť tráviace ťažkosti.

Pre fixnú náhradu na zubných implantátoch sa rozhodol aj pán Jozef, ktorý prišiel o všetky zuby. Život bez chrupu už pre neho bol neúnosný a preto sa rozhodol tento problém riešiť práve v našej zubnej ambulancii Smile Clinic.

Komplexná náhrada chrupu od konzultácie po dokončenie ošetrenia trvala v prípade pána Jozefa 5 mesiacov. U každého pacienta sa celý proces ošetrenia začína konzultáciou na zubnej klinike. Dozviete sa všetky dôležité podrobnosti o ošetrení ako je počet návštev na klinike, priebeh jednotlivých ošetrení a samozrejme cenu za ošetrenie, ktorá je konečná.

Dôležitou súčasťou ošetrenia zubnými implantátmi je okamžitá výroba dočasnej zubnej náhrady – vidieť ju môžete na strednom obrázku. Vyrába sa priamo na klinike v zubnom laboratóriu na základe pôvodných protéz alebo odtlačkov pred ošetrením pacienta.

Obrázok vľavo: stav chrupu pána Jozefa pred ošetrením
Obrázok uprostred: dočasné zubné provizóriá podporujúce hojenie rán po implantácii
Obrázok vpravo: finálny keramický mostík fixne upevnený na zubných implantátoch

Taktiež je možná dočasná náhrada chrupu pacienta aj keď už nemal žiadne zuby. V takom prípade sa dočasná protéza vyrába na základe symetrie a proporcií tváre pacienta a samozrejme aj odtlačkov, ktoré sa zhotovia pred ošetrením pacienta.

Pokiaľ máte záujem o podobnú rekonštrukciu chrupu, neváhajte nás kontaktovať prostredníctom KONTAKTNÉHO FORMULÁRU alebo telefonicky.

OPG snímok chrup pacienta pred ošetrením a po zavedení implantátov do čeľuste
Exit mobile version