Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Je rok 2019, rok nových úsmevov!

Na začiatku nového roka si ľudia často dávajú novoročné predsavzatia. Medzi tie najpopulárnejšie predsavzatia týkajúce sa zdravia patrí prestať fajčiť či viac cvičiť. Čo ale Vaše zuby?

Karol trpí diagnózou zvanou hypodontia – vrodeným neúplným počtom zubov. Na druhom stupni základnej školy dostal fixný doživotný strojček, aby sa mu zúbky neposúvali, s ktorým sa postupom času naučil žiť. Teraz sa však tridsiatnik Karol rozhodol, že je čas vyriešiť jeho problémy s chýbajúcimi zubami raz a navždy.

Ako ošetrenie prebieha?

OBRÁZOK HORE: snímok hornej čeľuste pacienta pred ošetrením OBRÁZOK DOLE: snímok hornej čeľuste pacienta po ošetrení

Počas bezplatnej vstupnej konzultácie (viac o konzultácii TU ) sme pre Karola vypracovali 2 plány liečby – jeden pre jeho hornú čeľusť a druhý pre jeho spodnú čeľusť. Pacient sa rozhodol začať s ošetrením hornej čeľuste – 2 zubné implantáty pre jeho zuby 21 a 11 a 6 zubných koruniek.

Po bezbolestnej chirurgickej časti ošetrenia, teda po vsadení implantátov do kosti sme pacientovi nasadili dočasný vhojovací valček spolu s provizórnou korunkou. Tieto provizória poskytujeme pacientom bezplatne.

Po troch mesiacoch od implantácie prišiel Karol na kliniku opäť. Zbrúsili sme jeho predné zuby a pripravili ich tak na nasadenie keramických koruniek. Následne sme odobrali odtlačky, ktoré naši zubní technici v laboratóriu spracovali a vďaka nim pripravili pre pacienta krásne a dokonalo padnúce nové zúbky.

Po dokončení ošetrenia nám pacient Karol zanechal 10 z 10 bodov v dotazníku spokojnosti a povedal:

Pracovití, efektívni, vždy k dispozícii, výborná komunikácia. Perfekcionisti. Cenovo dostupná starostlivosť.

Radi sme pacientovi pomohli získať úsmev, po akom vždy túžil – úsmev bez strojčeka. Pokiaľ ste sa aj vy rozhodli, že rok 2019 je rokom, ktorý zmení Váš úsmev, kontaktujte nás pomocou TOHTO KONTAKTNÉHO FORMULÁRU a dohodnite si termín bezplatnej a nezáväznej konzultácie s jedným z našich špičkových lekárov.

Exit mobile version