Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Ďakujem za novo nadobudnuté sebavedomie :)

Mnoho mladých ľudí má zuby v zlom stave. Môže to byť spôsobené nedostatočnou zubnou hygienou v detstve a tínedžerskom veku, no svoju úlohu dozaista zohráva aj genetika. Počas uplynulého mesiaca našu kliniku navštívili mimo iných pacinetov aj dvaja mladí muži. Richard (33 rokov) mal zuby poškodené, niektoré z nich mal dokonca odumreté. Nepáčila sa mu ich farba ani tvar. Ako môžete vidieť na fotografii PRED OŠETRENÍM, jeho zuby boli nepekne sivé, čo spôsobilo, že pacient sa hanbil usmiať. Druhým pacientom bol dvadsaťštyri ročný Eugen. Eugen mal odlomené z predného zubu, jeho zuby boli zažltnuté. V zuboch pociťoval bolesť, keď sa napil studeného nápoja.

Liečba pri oboch prípadoch bola veľmi jednoduchá – len 4 zubné korunky a zmena je očividná!

Eugenove zuby PRED OŠETRENÍM
Eugenove zuby PO OŠETRENÍ

To, že máme naše vlastné zubné laboratórium priamo v budove piešťanskej kliniky nám umožňuje dokončiť ošetrenie pomocou 4 a menej zubných koruniek za menej ako dva týždne. Počas prvého sedenia lekár odborne zbrúsi zuby pacienta, aby ich prichystal na nasadenie zubných koruniek a vezme odtlačky zbrúsených zubov. Toto všetko trvá menej ako 2 hodiny. Všetko, čo vy ako pacient musíte urobiť je sedieť v kresle a vybrať si farbu vašich budúcich zubov.

Celý zákrok prebieha pod lokálnou anestézou, takže neucítite žiadnu bolesť. Pokiaľ zubní technici budú v laboratóriu pracovať na vašich budúcich korunkách, poskytneme vám dočasné zubné korunky úplne zdarma.

Tu si môžete pozrieť fotografie PRED OŠETRENÍM a PO OŠETRENÍ spomínaných dvoch pánov. Eugen má 4 zubné korunky na zuboch 12-22 vo farbe B1. Róbertove korunky sú vo farbe A1.

Richardove zuby PO OŠETRENÍ
Richardove zuby PRED OŠETRENÍM

Jeden z pacientov nám nechal v Smile Clinic Bratislava takéto pekné poďakovanie:

Výborný prístup zubára. Zúbky mám po dvoch týždňoch od zbrúsenia. Konečne mám rovné zuby a môžem sa usmievať.

Pri konzultácii sa zistilo, či by bolo možné nasadiť korunky aj na krivé. Následne o týždeň mi boli úplne bezbolestne zbúsené a tiež mi bola poskytnutá dočasná náhrada, ktorá splnila účel a čakanie nasledujúce dva týždne bolo úplne bezbolestné.

Ďakujem za novo nadobudnuté sebavedomie 🙂

Exit mobile version