Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Aj vy môžete mať očarujúci úsmev ako táto pacientka!

pacientka v Smile Clinic

pacientka v Smile Clinic

Pacientka je s jej novými zubami veľmi spokojná
Pacientka je s jej novými zubami veľmi spokojná

Tejto mladej dáme chýbalo niekoľko zubov už viac ako 10 rokov. Takisto trpela aj ochorením ďasien a jej zuby mali od bielej farby veľmi ďaleko. Na osobnú konzultáciu s lekárom sa objednala e-mailom. S objednaním jej pomohla naša manažérka Natália, ktorá pacientke dokonca pomohla s výberom ubytovania v blízkosti kliniky, nakoľko pacientka žije dlhodobo v zahraničí.

Na Slovensko pacientka doletela len kvôli jej zubnému ošetreniu. Po príchode do Smile Clinic Bratislava a vyplnení dotazníku s anamnézou sesrička spravila pacientke röntgenový a CT snímok. Počas osobnej konzultácie MUDr. Kafka vytvoril pre pacientku plán ošetrenia pozostávajúci z 3 titánových zubných implantátov, ktoré sa zavedú do spodnej čeľuste (zuby č. 35, 36 a 46) a jedného titánového zubného implnatátu a dostavby kosti vo vrchnej čeľusti (zub č. 15). Aby pacientka na konci ošetrenia mala krásny úsmev, do plánu sme pridali aj 15 zirkónových zubných koruniek.

Aby pacientka nemusela cestovať na Slovensko ako na hodinu klavíra, vyšli sme jej v ústrety a s ošetrením sme začali už v ten istý deň, ako bola konzultácia, poobede. Lekár dostaval kosť vrchnej čeľuste a úspešne zaviedol všetky štyri zubné implantáty. Hneď po implantácii pacientke nasadil dočasné zubné provizóriá, za ktoré si neúčtujeme žiadny poplatok a sú v cene zubného implantátu. Vďaka týmto provizóriám nemá pacient počas hojenia implantátov v zuboradí medzeru – nikto nespozná, že pacient je práve uprostred zubného ošetrenia.

V prípade tejto pacientky hojenie zubných implantátov trvalo 5 mesiacov. Po zahojení sa pacientka vrátila na Slovensko, tento krát navštívila kliniku v Piešťanoch. MUDr. Mikuláš na začiatku návštevy číslo dva endodonticky ošetril zub 25 a pokračoval brúsením prirodzených zubov pacientky, aby ich pripravil na nasadenie zubných koruniek. Na konci tohto sedenia odobral odtlačky zbrúsených zubov.

Jedno poschodie pod ambulanciou MUDr. Mikuláša sa nachádza naše vlastné dentálne laboratórium, kde pracuje team zubných technikov na výrobe všetkých keramických zubných koruniek, mostíkov a iných protetík pre našich pacientov.

Snímok čeľuste pacientky po dokončení ošetrenia

Po tretej návšteve v Smile Clinic Piešťany už pacintka odchádzala domov s 19 novými zubami – v ústach teraz má 4 zubné implantáty a 15 zubných koruniek.

Pokiaľ trpíte podobným problémom, ako mala táto mladá pani, kontaktujte nás prostredníctvom TOHTO kontaktného formuláru, e-mailom alebo telefonicky a my pre Vás vytvoríme nezáväznú cenovú kalkuláciu ošetrenia. V prípade záujmu o ošetrenie v Smile Clinic Bratislava alebo v Smile Clinic Piešťany je potrebné absolvovať konzultáciu s lekárom, ktorý posúdi Váš stav a navrhne presný plán ošetrenia.

Sme si istí, že aj Vám môžeme pomôcť získať krásny a zdravý úsmev!

 

Exit mobile version