Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Dokonalá práca, super kolektív, doporučujem Smile Clinic každému!

V Smile Clinic sa špecializujeme na celkové rekonštrukcie chrupu pomocou fixného zubného oblúka s keramickými zubnými korunkami nasadenými na niekoľkých zubných implantátoch. Toto ošetrenie vyhľadávajú najmä pacienti, ktorí prišli o väčšinu vlastných zubov alebo chcú svoju vyberateľnú protézu nahradiť fixnou a plnohodnotnou náhradou chrupu.

Pacientka Marta:

Chrup pani Marty pred ošetrením v Smile Clinic

Keď pani Marta prišla k nám na kliniku, mala v hornej čeľusti 7 a v dolnej čeľusti 6 zubov vo veľmi zlom stave.  Na základe osobnej konzultácie, RTG a CT vyšetrenia MUDr. Marek Salka, náš hlavný implantológ, pacientke odporučili extrakciu tých zubov, ktoré ešte zostali v ústach, ale boli v nevyhovujúcom stave a celkovú rekonštrukciu chrupu hornej aj dolnej čeľuste pomocou zubných implantátov s fixným keramickým oblúkom.

Z možností, či pacient podstúpi ošetrenie v narkóze, alebo v lokálnej anestéze, si pani Marta vybrala možnosť absolvovať ošetrenie v lokálnej anestézii s podaním sedatíva. Sedatívum podávame pacientom, ktorí majú veľký strach z ošetrenia.

pani Marta po ošetrení All on 4

Plán ošetrenia pani Marty, a teda celková rekonštrukcia chrupu, zahŕňala implantáciu 6 zubných implantátov do hornej a 6 implantátov do dolnej čeľuste. Každému pacientovi po implantácii nasadíme fixné provizóriá na implantáty, takže pacient sa nemusí obávať, že po implantácii odíde z kliniky bez zubov. Tieto provizórne korunky slúžia pacientovi počas doby hojenia implantátov, približne 2 – 3 mesiace.

Nižšie môžete nájsť RTG snímky, na ktorých vidieť proces ošetrenia chrupu pacientky.

O štyri mesiace po implantácii nás pacientka Marta navštívila opäť, aby náš lekár mohol odobrať odtlačky pre výrobu finálnych implantátových koruniek, ktoré spolu vytvoria fixný keramický mostík. Našim zubným technikom trvalo 6 dní, kým pre pani Martu vytvorili jej finálne korunky a pani Marta tak získala zbrusu nový úsmev.

Vlastnoručné poďakovanie od pani Marty po ošetrení
RTG snímok pani Marty PRED ošetrením
RTG snímok pani Marty PO ABSOLVOVANÍ celého ošetrenia
RTG snímok pani Marty po zavedení implantátov
Exit mobile version