Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Zmenili ste nie len môj úsmev, ale aj celý život a to za 3 mesiace!

Konečný výsledok PO ošetrení

,,Ďakujem Smile Clinic Piešťany, a hlavne Dr. Marekovi Salkovi a celému tímu za svoj po rokoch prvý a nový a hlavne prirodzený úsmev. Už sa neusmievam iba očami.“

Chceme, aby sa naši pacienti cítili na našej zubnej klinike príjemne a nemali strach z ošetrenia. Preto je o nich dobre postarané a ku každému pacientovi pristupujeme individuálne podľa jeho potrieb a pocitov z ošetrenia.

Pacientka Alena sa objednala e-mailom na konzultáciu vo veci rekonštrukcie chrupu v Smile Clinic Piešťany. Termín na zákrok sme s pani Alenkou dohodli už týždeň po konzultácii, na konci marca 2018. Počas prvej časti ošetrenia bolo potrebné extrahovať zuby číslo 14 a 16 v hornej čeľusti,  pretože ich už nebolo možné zachrániť. Zároveň MUDr. Salka vykonal dostavbu kosti, aby bolo možné implantáty dobre a bezpečne uchytiť pacientke do čeľuste. Po týchto zákrokoch, v ten istý deň, sa pristúpilo k implantácii. Vo vrchnej čeľusti išlo o implantáty číslo 12, 14, 16, 17 a 25, v dolnej čeľusti 34, 35, 37, 43 a 45. Na implantáty sme nasadili provizórne implantátové nadstavby, ktoré podporujú hojenie rany a chránia implantát.

Na OPG snímku vľavo je znázornený počiatočný stav – pred ošetrením a vizualizácia zavedenia implantátov a dostavby kosti. Na snímku vpravo už vidno chrup pacientky so zavedenými implantátmi, ktorých korunky tvoria zubný mostík a jednotlivými zirkónovými korunkami.

OPG snímok pacientky PRED ošetrením s naplánovanými zákrokmi

Pevnosť, spoľahlivosť a vysoký estetický a prirodzený výsledok.

OPG snímok PO ošetrení

Zubné implantáty poskytujú spoľahlivú náhradu nevyhovujúceho alebo chýbajúceho chrupu. Zubným implantátom je možné nahradiť jeden chýbajúci zub alebo aj kompletne celý chrup.

Po úspešnom zahojení zubných implantátov, čo býva cca 3 mesiace od implantácie, sa pristupuje k poslednej fáze ošetrenia. Po sňatí provizórií sa pani Alene zbúsili jej predné zuby (hore 11, 21, 22, 23 a 24, dole 42, 41, 31, 32 a 33) a vyhotovili odtlačky oboch čeľustí. Naši zubní technici vyrobili trvalé zirkónové a implantátové zubné korunky v našom špecializovanom zubnom laboratóriu. Laboratórium sa nachádza priamo v Smile Clinic Piešťany, aby mohli lekári úzko spolupracovať so zubnými technikmi a vyrobiť tak pre pacienta zubné korunky vo vysokej kvalite a efektivite.

Úsmev pani Alenky PO ošetrení pomocou implantátov a zubných koruniek

Počas poslednej návštevy sme pacientke nasadili trvalé zubné korunky. Pani Alenka odchádzala z kliniky s úsmevom od ucha k uchu. Po návrate domov nám poslala ručne napísané poďakovanie, ktoré nájdete nižšie.

K novému a prirodzenému úsmevu môžeme pomôcť aj Vám. Kontaktujte Smile Clinic Bratislava alebo Smile Clinic Piešťany pomocou tohto kontaktného formulára a rezervujte si termín na bezplatnú konzultáciu s zubným lekárom.

Ručne napísané poďakovanie od pacientky

Exit mobile version