Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Vždy som túžila mať dokonalý úsmev

Natália po ošetrení

Konečne mám dokonalý úsmev. Profesionálny a prívetivý personál. Po celý čas môjho ošetrenia som sa cítila príjemne a nepociťovala som strach. MUDr. Salka je veľmi šikovný a skúsený zubný lekár. Nikdy by som si nepomyslela, že môj úsmev môže byť taký dokonalý. Splnilo sa to po čom som túžila už od svojho dospievania. Všetko bolo oveľa jednoduchšie ako som očakávala. Neváhajte pretože Smileclinic je jednoducho unikátny. Odporúčam všetkým.

Takto sa vyjadrila o Smile Clinic naša pacientka Natália po ošetrení. Rozhodla sa podstúpiť radikálnu zmenu – dve extrakcie, päť zubných implantátov, sedem implantových koruniek, pätnásť celokeramických koruniek, päť kovokeramických koruniek.

Tak, ako to bolo v prípade Natálie, na miesta chýbajúcich zubov odporúčame zubné implantáty. Implantácia prebiehala v lokálnej anestéze. Veľa ľudí si myslí, že zavedenie zubných impalntátov je zložitý zákrok, po ktorom nebudú schopní pracovať, alebo robiť veci ktoré robíme bežne. Opak je však pravdou. Hneď po implantácii je možné odísť domov. Odporúčame pacientom nezaťažovať sa namáhavými aktivitami, ale už 24 hodín po zákroku pacient môže fungovať normálne. Po implantácii by mala byť prijímaná mäkká alebo tekutá strava. Taktiež sa treba sa vyhnúť fajčeniu.

Po integrácii implantátov do kosti (8-12 týždňov) sa pacient vráti na kliniku, na odobratie odtlačkov. Tie potom v zubnom laboratóriu spracujú a pomocou najmodernejšej technológie vyrobia implantátové korunky. Ak ešte máme vlastné zuby, ale tie už funkčne ani esteticky nespĺňajú svoju funkciu odporúčame ich nahradiť zubnými korunkami. Zuby obrúsime a opäť pomocou odtlačkov, vyrobíme Vaše trvalé korunky v zubnom laboratóriu.

Natália snímok po

Odklad návštevy zubného lekára je často zapríčinený aj strachom z bolesti. Pacient v SmileClinic je však poučený o tom, že všetky ošetrenia sú vykonávané bezbolestne. Ak by ste po ošetrení cítili bolesť, je možné utlmiť ju liekmi. Odkladanie návštevy zubného lekára by mohlo Váš zdravotný stav zhoršiť, preto je včasná diagnostika a ošetrenie dôležité

Natália snímok pred
Exit mobile version