Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Môj nový úsmev má úspech

Starostlivosť o pacienta je v Smile Clinic na veľmi vysokej úrovni! Bezbolestné ošetrenie je samozrejmosťou. Zubné korunky mi upravili môj úsmev. Mal som pocit, že spokojnosť pacientov tu v Smile Clinic je dôležitejšia ako peniaze.

David pred a po

David prišiel do SmileClinic s veľmi poškodenými zubami. Jeho zlozvyk škrípania zubami mu poškodil chrup natoľko, že mu hrozilo zlomenie, alebo prasknutie zubov. Preto sa rozhodol, že viac nebude váhať a dá si spraviť „nový úsmev“. Pri poškodení zubnej skloviny dochádza k citlivosti zubov na teplé, studené, sladké, slané. Jeho problém nebol len v škrípani so zubami, ale aj v zanedbávaní starostlivosti o zuby. Zanedbávanie pravidelných prehliadok a dentálnej hygieny môže spôsobiť vznik ochorení parodontu a ak sa tieto ochorenia neliečia, môžu spôsobiť nezvratné poškodenie zubov.

Zubné korunky sa používajú pri estetickom probléme so zubami, ako je zakrivenie, veľké medzery medzi zubami, neestetické zafarbenie alebo pri poškodení zubov po úraze, alebo zlomení zuba. Zubná korunka môže slúžiť aj na spevnenie už odumretého zubu. Zubné korunky sú jednou z najlepších foriem pri náhrade poškodených zubov.

Pri prvej konzultácii sa vypracoval plán ošetrenia. Bolo potrebné obrúsenie zubov na ktoré sa naplánovali zubné korunky. Po odobratí odtlačkov sa v zubnom laboratóriu začnú vyrábať trvalé zubné korunky. V prípade Dávida bolo potrebných 16 celokeramických koruniek.

Zubné laboratórium v SmileClinic zhotovuje korunky typu CEREC. Tento systém umožňuje revolučným spôsobom zhotoviť keramickú náhradu zničených častí zubov, koruniek, faziet a mostíkov. Keramická korunka je na nerozoznanie od prirodzených zubov a jej odolnosť je veľmi vysoká. Vytvoríme Vám nový úsmev s ktorým budete spokojní.

Exit mobile version