Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Hľadáme zubný tím pre Bratislavu a Piešťany

dr_robert_dental_holiday

Hľadáme zubných lekárov s praxou – špecialistov na restoratívnu a estetickú stomatológiu, implantológiu a zubné sestry, pre našu zubnú kliniku v centre Bratislavy a pre našu kliniku v Piešťanoch.

Požadujeme adekvátne vzdelanie a skúsenosti, milý a tímový prístup, prezentačné schopnosti a znalosť anglického, nemeckého alebo francúzskeho jazyka na aktívnej úrovni.

Smile Clinic je moderné zdravotnícke zariadenie vybavené najnovšou digitálnou zubnou technikou a je jedným z popredných zariadení v oblasti zubného turizmu v strednej Európe.

Ponúkame stabilné a príjemné pracovné prostredie, prácu v mladom dynamickom kolektíve, možnosť rozvíjať sa na profesionálnej úrovni a komunikovať v cudzom jazyku.

Ak máte záujem pracovať na modernej zubnej klinike s individuálnym prístupom ku klientom, ste ochotný komunikovať v cudzom jazyku a dávate prednosť práci na menšom množstve komplexnejších prípadov pred väčším množstvom malých prípadov, zašlite nám, prosím, vaše CV v slovenskom alebo anglickom jazyku spolu s motivačným listom.

Kontaktujte nás, prosím cez kontaktný formulár na našej internetovej stránke www.smileclinic.sk.

Tešíme sa na spoluprácu!

Smile Clinic tím

Exit mobile version