Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

O nás

Predstavujeme Vám Smile Clinic Slovakia

Ešte v roku 2006 sa mladý doktor MUDr. Marek Salka a muzikant Daniel Shaw stali priateľmi a spoločne v Piešťanoch založili zubnú kliniku – dnešnú „Smile Clinic“.

Na začiatku bol na klinike jeden zubný lekár a jedna sestrička. Dnes je v tíme takmer 60 zubných špecialistov, dentánych hygieničiek, zubných technikov a profesionálneho pomocného personálu, ktorí pracujú v dvoch mestách – v Bratislave a v Piešťanoch.

Za 15 rokov prevádzky kliniky sme viac ako 10.000 pacientom zo Slovenska, Veľkej Británie a ďalších krajín pomohli spoznať medzinárodný štandart zubnej starostlivisti dostupný pre každého.

Myslíme si, že každému pacientovi by mal byť poskytnutý prístup k 4 piliérom zdravotníckej starostlivosti:

Od chvíle, keď nám prvý krát napíšete, budete vedieť, že ste si vybrali správne.

Radi vás osobne privítame na jednej z našich kliník.

S úctou,

Dr. Marek, Daniel a Smile Clinic Team.

Našim cieľom je, aby každý na Slovensku vedel, v akom stave je jeho orálne zdravie a aké kroky sú potrebné k jeho udržaniu alebo zlepšeniu.

Vieme, že slovenskí ale aj zahraniční pacienti majú možnosť výberu kliniky, na ktorej by chceli postúpiť ošetrenie chrupu a veľmi si ceníme, keď si vyberú práve našu kliniku Smile Clinic.

V Smile Clinic pristupujeme ku každému pacientovi s porozumením a úctou, ktorú si zaslúži. Sme pripravení poskytovať komplexnú starostlivosť, či už je dlhodobá alebo krátkodobá. Sľubujeme, že Vám poskytneme profesionálne ošetrenie v priateľskej atmosfére bez predsudkov a kritiky a ku každému nášmu pacientovi sa budeme správať čestne a priateľsky.

Presvedčte sa o tom sami a prečítajte si hodnotenia našich pacientov.

Väčšina našich pacientov sa nebojí samotnej bolesti z ošetrenia, ale ceny, ktorú zaplatia za ošetrenie.

Je čas to zmeniť!

V Smile Clinic veríme, že stomatologické ošetrenie by malo byť bezbolestné, garantované a zrozumiteľne nacenené.

Každé euro zaplatené za preventívnu stomatológiu nám ušetrí 38 Eur za ošetrenie v budúcnosti.

V Smile Clinic sme od roku 2006 ošetrili vyše 9300 pacientov, ktorým sme poskytli stomatologické ošetrenie a nadštandardný servis vrátane:

Ak sa chcete dozvedieť viac o Smile Clinic, prečítajte si na tejto stránke skúsenosti našich pacientov, získajte odpovede na Vaše otázky ohľadne zubného ošetrenia alebo informáciu, ako si môžete objednať u nás termín na ošetrenie.

Medzi naše stomatologické služby patrí dentálna hygiena, liečba parodontálnych ochorení, extrakcie, kompozitné výplne, zubné implantáty, zubné korunky a mostíky.

Exit mobile version