Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Hľadáte trvalé riešenie náhrady chrupu?

V Smile Clinic sa špecializujeme na komplexné rekonštrukcie chrupu pomocou zubných implantátov.

Konečný výsledok po ošetrení

Celkovou rekonštrukciou prešiel aj pán Ján. Bolo potrebné zavedenie 6 zubných implantátov v hornej čeľusti a 4 zubné implantáty v spodnej čeľusti. Pomocou fixných mostíkov s titánovou konštrukciou sa nahradili zuby a tatko môže Ján fungovať tak ako s prirodzeným chrupom. Toto ošetrenie prinavráti funkčnosť a estetiku chrupu. Je to dlhodobé a spoľahlivé riešenie náhrady celého chrupu ale aj časti kde sme stratili zub.

Zistiť či ste vhodný kandidát na ošetrenie pomocou zubných implantátov môžete pri osobnej klinike v Bratislave alebo v Piešťanoch.

Fixné keramické mostíky nasadené na zubných implantátoch
RTG snímky po ošetrení

Zvyčajne je toto ošetrenie vykonávané bezbolestne v lokálnej anestéze. Ak však pacient potrebuje rekonštrukciu oboch čeľustí je možné absolvovať ošetrenie v celkovej anestéze. Po ošetrení v celkovej anestéze pacient odchádza domov. Hospitalizácia nie je nutná. Po ošetrení by sa mal pacient vyhýbať  namáhavej fyzickej aktivite asi 10 dní.

Hojenie zubných implantátov v kosti trvá približne 2-3 mesiace. Počas tejto doby je na zubných implantátoch nasadený dočasný, titánovou konštrukciou spevnený mostík. Je dôležité, aby sa zubné implantáty nezaťažovali nadmerným prežúvaním tvrdých potravín.

Po zahojení zubných implantátov sa zhotovuje odtlačok na základe ktorého sa vyrábajú mostíky v zubnom laboratóriu.

Na zubné implantáty ponúkame doživotnú záruku a na mostíky 5 ročnú.

Exit mobile version