Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Strach z ošetrenia bol zbytočný!

,,Som veľmi šťastná a spokojná s konečným výsledkom. Strach, ktorý som mala z ošetrenia bol úplne zbytočný.“

Konečný výsledok po ošetrení

S veľkým strachom prišla na našu kliniku aj pani Janet. Bola nutná rekonštrukcia vrchnej čeľuste a čiastočná náhrada zubov v spodnej čeľusti.

Pri prvej konzultácii sa naplánovalo zavedenie zubných implantátov v hornej a dolnej čeľusti v celkovej anestézii.  Ošetrenie bolo časovo náročné a rozsiahle a preto sa naplánovala celková anestézia. Pred ošetrením v celkovej anestézii je potrebné absolvovať predoperačné vyšetrenia.

U pani Janet bola potrebná komplexná rekonštrukcia hornej a čiastočná náhrada chýbajúcich zubov v spodnej čeľusti. Hojenie zubných implantátov trvalo 3 mesiace.  Počas doby hojenia zubných implantátov mala pacientka nasadené dočasné korunky. Po zahojení zubných implantátov sa pacientka vrátila na kliniku na zhotovenie odtlačkov. Odtlačky už pani Janet zvládla bez celkovej anestézy. Ako sama povedala strach z ošetrenia bol úplne zbytočný.

Poslednou fázou ošetrenia je nasadenie finálnych koruniek na zubné implantáty. Zubná protetika sa vyrába v zubnom laboratóriu priamo na klinike.

OPG pred a po ošetrení

Pacient si pri náhrade celého chrupu môže zvoliť odtieň svojho nového mostíka.  Na výber má prirodzené odtiene, alebo svetlé BL žiarivo biele odtiene. Pri čiastočnej náhrade chrupu je potrebné, aby sa odtieň zladil k ostatným zubom.

Exit mobile version