Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Kompletná náhrada chrupu

Spokojný pacient po ošetrení / Photograph of the happy patient afetr treatment

Hľadáte okamžité dlhodobé a spoľahlivé riešenie náhrady chrupu po strate všetkých zubov? Riešením je komplexná náhrada všetkých zubov pomocou fixného zubného mostíka upevneného na zubných implantátoch.

Chýbajúce zuby – nielen estetický problém

Chýbajúce zuby nie sú len estetický nedostatok. Ústna dutina a chrup tvorí súčasť tráviacej sústavy. Chrup nám slúži na prvotné mechanické spracovanie potravy. Neúplný chrup túto dôležitú funkciu neplní a do žalúdka sa dostáva nespracovaná potrava čo môže zapríčiniť tráviace ťažkosti.

Pre fixnú náhradu na zubných implantátoch sa rozhodol aj pán Jozef, ktorý prišiel o všetky zuby. Fungovanie bez chrupu bolo už pre neho neúnosné a preto sa rozhodol tento problém riešiť práve v Smile Clinic.

Dočasné zubné mostíky / Temporary bridges

Komplexná náhrada chrupu od konzultácie po dokončenie ošetrenia trvala v prípade pána Jozefa 5 mesiacov. Celý proces ošetrenia sa začína konzultáciou na klinike. Dozviete sa všetky dôležité podrobnosti o ošetrení ako je počet návštev na klinike, priebeh jednotlivých ošetrení a samozrejme cenu za ošetrenie, ktorá je konečná.

Dôležitou súčasťou ošetrenia je okamžitá výroba dočasnej náhrady. Vyrába sa priamo na klinike v zubnom laboratóriu na základe pôvodných protéz alebo odtlačkov pred ošetrením pacienta.

Taktiež je možná dočasná náhrada chrupu pacienta aj keď už nemal žiadne zuby. V takom prípade sa dočasná protéza vyrába na základe symetrie a proporcií tváre pacienta a samozrejme aj odtlačkov ktoré sa zhotovia pred ošetrením pacienta.

OPG snímok pacienta po ošetrení / OPG x-ray after treatment
OPG snímok pacienta pred ošetrením / OPG x-ray before treatment
Finálne fixné mostíky na zubných implantátoch / Final dental bridges on dental impalnts
Stav chrupu pred ošetrením / Condition of the teeth before treatment
Exit mobile version