Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Aj ja mám krajší život s novým chrupom!

zubné implantáty
Fotografia pacientky po ošetrení / Photograph after treatment

Trápia Vás bolestivé zuby, nie ste schopný zjesť to, na čo máte chuť? Možno máte nekompletný alebo pokazený chrup a hanbíte sa usmievať alebo rozprávať, nemôžete naplno fungovať vo svojom každodennom živote a kvalita vášho života je tým značne ovplyvnená? Potvrdilo nám to už mnoho našich pacientov, ktorí vyhľadali Smile Clinic práve z dôvodu, že sa rozhodli svoj problém so zubami riešiť.

Na ukážku ako chrup ovplyvňuje náš výzor vám ponúkame fotografie pacientky pred a po ošetrení. Na fotografii dole je pacientka s pôvodným chrupom, v pravo je fotografia pacientky s nasadenými trvalými korunkami na zubných implantátoch.

U nás v Smile Clinic sme presvedčení, že kvalita života ľudí je úzko spätá so zdravotným stavom nášho chrupu a aj jeho estetikou.

Aj ja mám krajší život s novým chrupom!

Výzor a zároveň kvalita života sa radikálne zmenili i pani Adriane po tom, ako sa rozhodla podstúpiť rekonštrukciu nekompletného a pokazeného chrupu pomocou zubných implantátov v Smile Clinic. Práve z dôvodu, že pani Adriana je mladá žena, ktorá chce žiť život naplno bez obmedzení, zubné implantáty boli najvhodnejšou voľbou náhrady jej chýbajúcich zubov.

Stav chrupu pacientky po oštrení / Before treatment

Celé ošetrenie sa začalo konzultáciou s MUDr. Salkom. Na základe získanej anamnézy, panoramatického snímku a 3D röntgenu, lekár komplexne vyhodnotil stav chrupu a ďasien pacientky a navrhol jej optimálny plán liečby. Ku pacientom pristupujeme s individuálnym prístupom a počas konzultácie má pacient priestor vyjadriť svoje želania a opýtať sa na prípadné nejasnosti ohľadne ošetrenia.

Plán ošetrenia pani Adriany (celková rekonštrukcia hornej i dolnej časti chrupu) : 6 zubných implantátov do čeľuste a sánky, 12 – členný korunkový mostík do vrchnej a spodnej čeľuste a potrebné extrakcie.

Druhá návšteva na klinike bolo samotné ošetrenie, kedy MUDr. Salka zaimplantoval potrebný počet implantátov do čeľuste a sánky. Hneď po zavedení zubných implantátov mala pani Adriana nasadený nový chrup. Na našej klinike nasádzame pacientovi provizórny chrup, aby aj počas hojenia a čakania na trvalé korunky bol pacient schopný viesť každodenný život bez obmedzovania.

Po úspešnej integrácii zubných implantátov do čeľustnej kosti pacient príde na kliniku na odobratie odtlačkov, na základe ktorých sa v zubnom laboratóriu zubní technici vyrobia implantátové zubné mostíky. Tieto mostíky sa potom po vyrobení fixne nasadia na zahojené zubné implantáty. Farba koruniek je na rozhodnutí pacienta a dohode s lekárom a zubným technikom.

Ak nie ste spokojný s vašim chrupom a chcete mať krajší život, neodkladajte riešenie vášho problému a objednajte sa u nás na bezplatnú konzultáciu. V Smile Clinic vám poradíme, ako Váš problém riešiť.

Snímok pred ošetrením / OPG x-ray before treatmnet
Snímok pacientky po ošetrení a finálnom nasadení zubných implantátov / Opg x-ray after treatment
Exit mobile version