Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Konečne sa môžem usmievať a jesť bez bolesti

fotografia pacienta po ošetrení / picture of patient after treatment

Môžem hovoriť len v spokojnosti. Posledných 10 rokov som mala veľké problémy so svojimi zubami. Zuby mi vypadli a časté bolesti ma prinútili sadnúť k internetu a hľadať pomoc. Našla som si Smile Clinic v Piešťanoch. Pretože žijem v Ženeve, rozhodla som sa pre Piešťany, nakoľko rodina žije neďaleko. A lepšie som nemohla spraviť. Od mojej prvej návštevy ubehlo veľa času (4mesiace) a môžem len konštatovať, že prioritou celého kolektívu je spokojnosť zákazníka. Nestretla som sa tak s kvalitným, profesionálnym, sympatickým

hodnotenie pacienta / patient testimonial

kolektívom. Vždy usmiaty, vždy pripravený na akúkoľvek otázku, akúkoľvek zmenu. Odporúčam všetkým! Je to bezbolestné. Robila som celkovú výmenu, implantáty. Omladla som, môžem sa usmievať a jesť bez bolesti. Ďakujem. STE SUPER

Pani Antónia prišla na kliniku na konzultáciu a mala záujem o kompletnú rekonštrukciu chrupu. Už dlhšiu dobu nebola spokojná so svojimi zubami, ako po estetickej stránke, tak aj po zdravotnej.

Doktor Marek navrhol pani Antónii viacero úkonov na prinavrátenie krásneho úsmevu. Vytrhnutie desiatich zubov v spodnej a desiatich vo vrchnej čeľusti a dostavba kosti na ľavej aj pravej strane z dôvodu, aby jej dobre držali zubné implantáty, ktoré jej boli taktiež navrhnuté. Pani Antónii bol odporučený mostík zo štrnástich zirkónových koruniek držiaci na šiestich implantátoch v dolnej a šiestich implantátoch v hornej čeľusti.

RTG snimka / RTG before – during – after

Farbu aj tvar koruniek si pani Antónia mohla vybrať sama podľa svojich preferencií. Tento typ ošetrenia sa takmer vždy absolvuje počas troch návštev. Na prvej návšteve sa spravia všetky chirurgické zákroky ako napríklad zavedenie implantátov, dostavba kosti alebo vytrhnutie zubov. Na ďalšej návšteve spravidla po 3 mesiacoch sa zoberú odtlačky na korunky a po 10-14 dňoch sú pripravené finálne zirkónové korunky na nasadenie. Pacient nie je jediný deň bez zubov, po celú dobu má provizórne zuby, aby mohol aj naďalej žiť spoločenským a pracovným životom. Pani Antónia sa rozhodla všetky navrhované zákroky podstúpiť a po ich absolvovaní sa už dnes môže tešiť z úsmevu, ktorý je nielen krásny, ale aj funkčný.

Na zubné implantáty ponúkame v Smile Clinic doživotnú záruku a na zubné korunky ponúkame v Smile Clinic 5 ročnú záruku. Je dôležité, aby pacient navštevoval lekára jeden krát ročne na preventívnu prehliadku a dva krát za rok je potrebná dentálna hygiena.

Exit mobile version