Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Vysoká estetika – zubné korunky E-max

E-max zubné korunky / Ceramic dental crowns

Nový úsmev vďaka E-max korunkám dosiahol aj náš pacient Ratislav. Bol nadmieru spokojný so svojim výzorom a ako sami môžete zhodnotiť na fotografii, jeho nové zuby sú dokonalé.

Hodnotenie napísané našim pacientom v knihe spokojnosti :

Ďakujem veľmi pekne za uskutočnenie môjho sna. Som veľmi spokojný s celkovým výsledkom a som veľmi šťastný za krásne nové korunky – veľmi ďakujem celému personálu za profi prístup a pánovi doktorovi za vynikajúcu prácu ktorú odviedol. Určite budem odporúčať ďalej.
Ďakujem Smile Clinic za nové krásne zuby 🙂

E-max zubné korunky svojou transparentnosťou a štruktúrou pripomínajú naše prirodzené zuby. Sú estetické a odporúčané hlavne na frontálnu oblasť chrupu. Mnohokrát sú E-max zubné korunky na nerozoznanie od prirodzených zubov a preto sú najpopulárnejšou voľbou medzi korunkami. Výber odtieňov koruniek E-max je možný od žiarivo bielych až po prirodzené farby. Počas celej procedúry máte aplikovanú anestézu , t.j. okrem pocitu tlaku nevnímate iné bolestivé pocity. Starostlivosť o celokeramickú korunku sa ničím nelíši od starostlivosti o vlastné zuby. Vhodná je stieravá technika čistenia zubov a použitie dentálnej nite, príp. medzizubných kefiek na vyčistenie medzizubných priestorov . Prvých pár dní po nasadení korunky odporúčame opatrnejšiu prácu s dentálnou niťou.

Pacientka po nasadení E-max koruniek / E-max dental ceramic crowns

Som príjemne prekvapená a veľmi spokojná s celkovým výsledkom. Personál je veľmi profesionálny a priateľský. Určite odporúčam ďalej. Ďakujem za všetko

Fotografia pacientky po nasadení E-max koruniek. Výsledkom ošetrenia je prirodzene pôsobiaci a vysoko estetický chrup.

Ďalším druhom koruniek, ktoré ponúkame na našej klinike sú zirkónové korunky. Podobne ako E-max korunky sú vysoko estetické a veľmi odolné zubné korunky. Môžu sa použiť vo frontálnych oblastiach alebo aj v zadných častiach chrupu. Pomocou zirkónových koruniek je možné vytvárať mostíky no iba v kombinácii so zubnými implantátmi. Táto procedúra, ako všetky na našej klinike sú bezbolestné. Starostlivosť o korunky sa v ničom nelíši od vašich vlastných zubov, je potrebná pravidelná ústna hygiena a ročné preventívne vyšetrenia.

Zirkónové korunky / Zirconium crowns
Exit mobile version