Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Krásne nové zuby

Najčastejším dôvodom prečo ľudia odkladajú návštevu u zubného lekára je strach z ošetrenia. Dlhodobé odkladanie ošetrenia, prehliadok a dentálnej hygieny môže zapríčiniť to, že chrup sa pokazí natoľko, že v mnohých prípadoch o zuby prídeme. Preto je dôležité, aby ste sa odhodlali a urobili prvý krok pre svoje zdravie a výzor. Objednajte sa na bezplatnú konzultáciu v SmileClinic ako to urobila naša pacientka Darina.

Príjemný kolektív, super prístup celého tímu. Perfektná práca, všetko bez strachu a bolesti. Na každú návštevu som sa vždy len tešila. Vy ste mi jednoducho vyčarili úsmev na tvári. A za to vám patrí jedno veľké ďakujem.

Darina dlhodobo odkladala ošetrenie u zubného lekára, no odhodlala sa a teraz to neľutuje. Tak ako väčšina z nás, túžila mať krásne zuby. Po osobnej konzultácii s MUDr. Salkom, sme pacientke vypracovali plán ošetrenia s kalkuláciou.

Plán ošetrenia pacientky bol nasledovný:

Vrchná čeľusť: Kompletná estetická rekonštrukcia obnášala : 13 x E-max zubná korunka a endodoncie. V spodnej čeľusti sme nahradili chýbajúci zub pomocou  zubného implantátu.

Ošetrenie sa začalo zavedením zubného implantátu do spodnej čeľuste. Počas doby hojenia zubného implantátu sa pacientka vrátila na kliniku na ošetrenie koreňových kanálikov – endodoncie a kontrolu po implantácii. Všetky ošetrenia pacientka absolvovala v lokálnej anestéze. Počas zákroku MUDr. Salkovi vždy asistujú aspoň dve skúsené zubné sestry z tímu Smile Clinic, ktoré spolu s lekárom dbajú o nerušený chod celého ošetrenia a starajú sa o pacienta.

Doba hojenia po implantácii záleží od stavu kosti a trvá približne 2-3 mesiace. Po úspešnom zahojení zubného implantátu nasleduje vyhotovenie odtlačku na výrobu implantátovej zubnej korunky. V prípade pacientky Dariny sa v ten istý čas zhotovili aj odtlačky horného chrupu na E-max zubné korunky. Farbu nových koruniek si pacientka vybrala zo vzorkovníka farieb. Posledným krokom k dokonalému úsmevu je nasadenie trvalých koruniek. Naši zubní technici potrebujú na výrobu zubných koruniek 10-14 dní.

Na našej klinike ponúkame pacientom, ktorí majú veľký strach zo zubného ošetrenia, ošetrenie v celkovej narkóze.

Nenechajte strach zo zubného ošetrenia aby vám znepríjemnil život. Krásne zuby vám navrátia späť sebavedomý úsmev, plnohodnotne nahradia vaše vlastné zuby a obnovia správnu žuvaciu funkciu chrupu.

Navštívte našu zubnú kliniku s vždy príjemnou atmosférou, kde nemusíte mať strach zo zubného ošetrenia, u nás ste v správnych rukách. 🙂

Pozrite si video :

Exit mobile version