Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Nový rok s krásnymi zubami

Túžba ľudí po bezchybnom a zdravom chrupe nebola nikdy taká žiadaná ako v súčasnosti. A povedzme si pravdu, nikomu sa nepáči pokazený a neestetický chrup. To je jeden z dôvodov, prečo vývoj v oblasti estetickej a záchovnej stomatológie rýchlo napreduje.

Či si pod pojmom bezchybného chrupu predstavíte dokonalý a žiarivo biely úsmev alebo zdravé a prirodzené zuby, všetky tieto aspekty rieši estetická stomatológia, ktorej sa venujeme i v našej zubnej klinike. Do kategórie estetickej stomatológie patria najmä zubné korunky, zubné fazety a bielenie zubov. V Smile Clinic kladieme veľký dôraz na dosiahnutie čo najlepšieho estetického výsledku a spokojnosti nášho pacienta.

Hlavným cieľom záchovnej stomatológie, ako názov už napovedá, je liečiť a zachovať pokazený chrup. Ide o liečbu zubných kazov alebo poškodených zubov v dôsledku úrazu, pomocou kompozitných výplní, zubných implantátov alebo zubných koruniek. Ak je už kazové ložisko veľké a poškodilo i zubnú dreň, v takomto prípade je potrebné pristúpiť k endodontickému ošetreniu zuba. Keďže je koreňový kanálik v mnohých prípadoch ľudskému oku ťažko viditeľný, pre bezchybnosť takéhoto ošetrenia používame v Smile Clinic digitálny mikroskop. Po ošetrení koreňových kanálikov zostáva zub v ústnej dutine zachovaný, prípadne môže byť  následne ošetrený keramickou zubnou korunkou.

Pri náhrade chýbajúcich zubov sú pre obnovu chrupu ako voľba číslo jeden považované zubné implantáty, ktoré nahradia nielen koreň zuba, ale slúžia tiež ako piliere pre zubné korunky. V Smile Clinic Vám ponúkame na zubné implantáty celoživotnú záruku.

Medzi klientmi našej kliniky sú i takí,  ktorých ošetrenie zahŕňa náhradu chýbajúcich zubov zubnými implantátmi, spojenú s estetickou úpravou zachovaných zubov pomocou zubných koruniek.

Pred začiatkom každého ošetrenia v zubnej klinike Smile Clinic je potrebné absolvovať vstupnú konzultáciu so zubným lekárom. Na základe získaného OPG snímku lekár navrhne optimálny plán liečby s cieľom čo najlepšie vyhovieť predstavám klienta.

Nižšie môžete vidieť fotografie a snímky pacientov, ktorí podstúpili kombinované ošetrenie pomocou zubných implantátov a zubných koruniek v Smile Clinic.

V prípade pána Andyho sme najskôr extrahovali zostatkový chrup vo vrchnej čeľusti a následne sme zaviedli šesť zubných implantátov, na ktoré sme po ich zahojení fixne nasadili 12 – členný implantátový mostík. V spodnej čeľusti sme v miestach chýbajúcich zubov zaviedli zubné implantáty a sedem zubov bolo esteticky upravých pomocou zubných koruniek.

Fotografie po zavedení zubných implantátov do vrchnej čeľuste a estetickej úprave zubov pomocou zubných koruniek:

Náhrada chýbajúcich zubov pomocou zubných implantátov (4 zubné implantáty vo vrchnej čeľusti a 2 zubné implantáty v spodnej čeľusti) a 20 zirkónových koruniek:

Exit mobile version