Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Smile Clinic – jediná medzinárodne ocenená zubná klinika na Slovensku!

Print


Vedeli ste, že Smile Clinic sa umiestnila na 3. mieste v kategórii Medzinárodná zubná klinika v nedávnom udeľovaní cien International Medical Travel Journal (IMTJ) v Londýne?

Nás to tiež prekvapilo! Boli sme nominovaní ako jedna z dvoch európskych kliník, ktoré sa dostali do finálového výberu a sme jediná medzinárodne ocenená zubná klinika na Slovensku!

Robíme všetko pre to, aby sme boli najlepší pre našich miestnych a medzinárodných klientov, sústavným školením nášho tímu pre zvýšenie stupňa našej expertízy, vybavením a servisom s medzinárodným štandardom a aby sme vám mohli poskytnúť vyššiu hodnotu pri Vašej návšteve Smile Clinic.

V súčastnosti sme hodnotení GCR ratingovou agentúrou pre medzinárodné kliniky ako 4* klinika a sme vedení v 1% top kliník na svete v poskytovaní servisu našim pacientom.

Svetová kvalita Vás nemusí vždy stáť celý svet.

Mysleli by ste si, že klinika ako tá naša, kam pacienti denne prichádzajú zo všetkých kútov Európy kvôli zubnému ošetreniu, je jedna z najdrahších kliník na Slovensku?

Tu je ďalšie prekvapenie. Naše ceny za ošetrenie sú konečné a podľa GCR sú porovnateľné s ostatnými „top 10“ klinikami na Slovensku.

Sme bežní ľudia tak ako vy a vaši priatelia, ktorí chcú prijímať službu s úsmevom a kvalitu, ktorá je trvácna.

Je našim cieľom, aby všetci na Slovenku mali prístup k bezplatnej prehliadke na určenie toho, čo presne je potrebné, aby získali úsmev, ktorý si zaslúžia. Preto si rezervujte termín v našej piešťanskej alebo bratislavskej klinike, aby ste zistili, ako sa malá klinika na Slovensku môže porovnávať s ostatnými klinikami vo svete.

Exit mobile version