Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Personál bol veľmi milý a ústretový!

Testimoniál Lukáša po ošetrení.

Páčilo sa mi prostredie, zariadenie, trpezlivosť lekára, fakt, že zubár je zároveň schopný vykonať aj chirurgické extrakcie na klinike, personál bol veľmi milý a ústretový.

Takto sa vyjadril Lukáš- jeden z našich pacientov, ktorý sa rozhodol pre ošetrenie v Smile Clinic. Trápili ho bolesti zubov a taktiež nebol spokojný s farbou a tvarom jeho zubov. Rozhodol sa, že už nebude viac trpieť a objednal sa na konzultáciu v Smile Clinic.

Pri konzultácii zubný lekár navrhol 6 E-max koruniek do hornej čeľuste a 4 E-max korunky v sánke. Okrem koruniek mal Lukáš na pláne ošetrenia aj endodoncie, chirurgické extrakcie, čapové nadstavby. Čapové nadstavby sú vyrobené zo sklených vlákien a vkladajú sa do endodonticky ošetreného zuba na jeho spevnenie.

Pre rozsiahle kazy si niektoré zuby vyžadovali endodontické ošetrenie. To znamená, že baktérie z kazu prenikli až do drene zuba. To spôsobuje zápaly, bolesti a citlivosť zubov. Endodontické ošetrenie vlastne zachráni zub pred extrakciou. Na spevnenie endodonticky ošetreného zuba je potrebná čapová nadstavba a zubná korunka.

Fotografia po nasadení E-max koruniek
Fotografia po nasadení E-max koruniek

Krásny a zdravý chrup je v súčasnosti považovaný za samozrejmosť a technológie v súčasnej stomatológii umožňujú modernými technológiami a postupmi umožniť každému, aby dosiahol krásny úsmev po akom vždy túži. Preto neváhajte aj Vy a urobte prvý krok k dosiahnutiu Vášho vytúženého úsmevu. Objednajte sa na bezplatnú konzultáciu k nám v Smile Clinic.

Náš milý a ústretový tím v Smile Clinic sa teší na Vašu návštevu!

Exit mobile version