Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Oceňujem nielen vysokú odbornosť

DSC_0244
Pacientka po nasadení finálnych koruniek

Milý, profesionálny prístup,  príjemné prostredie. Vysoko oceňujem nielen vysokú odbornosť, ale i úsmev, láskavosť a prívetivosť všetkých zamestnancov. Veľmi ďakujem!

Pacientka sa obrátila na Smile Clinic s požiadavkou náhrady chýbajúcich zubov a estetickej úpravy existujúcich zubov. Po konzultácii s MUDr. Salkom sme vypracovali plán ošetrenia a cenovú kalkuláciu.

Vo vrchnej čeľusti bolo potrebných 6 zubných implantátov na ktoré sa nasadil 10 členný keramický mostík. Dva zostávajúce zuby – moláre – sa uchovali a upravili sa pomocou zubných koruniek.

V spodnej čeľusti bolo potrebné nahradiť 5 chýbajúcich molárov. Obnoví sa tým dôležitá žuvacia schopnosť. Na ostatné zuby sa nasadili zubné korunky. Keramické korunky neobsahujú žiaden kov vo svojom jadre a preto svojou transparentnosťou pôsobia veľmi esteticky a prirodzene.

Keramické zubné korunky sa pokladajú za jednu z najlepších a najpopulárnejších foriem úpravy frontálnych zubov.
Pacientka sa rozhodla najskôr pre ošetrenie vrchnej čeľuste. Po roku sa vrátila na kliniku a začalo sa s ošetrovaním spodnej čeľuste. Tým sa náklady za ošetrenie rozdelili na dve časti.

Pozrite si fotografie a snímok po ošetrení.

Snímok pacientky po ošetrení
Detailný záber po finálnom nasadení trvalých koruniek implantátového mostíka
Fixný keramický mostík vrchnej čeľuste
Exit mobile version