Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Klinika, ktorá vyhovuje mojim možnostiam

Zubné implantáty Smile Clinic
Pacientka po dokončení ošetrenia, Patient after treatment in Smile Clinic

Nedajte sa odradiť od návštevy v Smile Clinic kvôli časovému vyťaženiu. Vieme návštevy na klinike naplánovať tak, aby vyhovovali možnostiam pacienta. Týka sa to hlavne pacientov, ktorí pracujú alebo žijú v zahraničí a sú časovo obmedzení.

Profesionálny prístup, milý príjemný kolektív, časová postupnosť, prispôsobenie sa mojim možnostiam.

Takouto pacientkou bola aj pani Adriana. Objednala sa na konzultáciu v Smile Clinic s požiadavkou o náhradu chrupu v hornej čeľusti. Pani Adriana trpela parodontitídou. Je to zápalové ochorenie, ktoré spôsobuje zápal ďasien a neskôr, pri neliečení, zápal prenikne aj do kosti a poškodí zubné lôžko čo má za následok stratu zubov.

Plán ošetrenia ktorý vyhovuje mojim možnostiam!

Vyplnený dotazník pacientky po ošetrení, Filled in testimonial after treatment

Plán ošetrenia pani Adriany znel: kompletná náhrada chrupu v hornej čeľusti. To znamená 6 zubných implantátov na ktoré sa nasadí 12 – členný fixný mostík, extrakcie nevyhovujúceho chrupu.

Počet návštev potrebných na klinike 3.

Prvá návšteva pani Adriany bola v Októbri 2015 a posledná návšteva a dokončenie ošetrenia sa naplánovalo na február 2016.

Pacientka s plánom ošetrenia súhlasila a objednala sa na prvú návštevu – ošetrenie. Keďže dlhodobo žila v zahraničí termíny sme prispôsobili tak, aby vyhovovali časovo obom stranám a počet návštev na klinike sa znížil na minimum.

Výhodou ošetrenia pomocou zubných implantátov je, že pacient má počas doby hojenia zubných implantátov nasadené provizórny implantátový mostík, čo mu umožňuje vrátiť sa do bežného života a môže bežne fungovať bez obmedzenia.

Exit mobile version