Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Nový úsmev vďaka zubným korunkám

Slečna Kate z Londýna chcela mať krajší úsmev. Jej želaním bolo mať zuby väčšie a belšie. Prvý krát navštívila Smile Clinic Bratislava v júli 2018. MUDr. Martin Kafka na základe vstupného vyšetrenia pripravil plán liečby, ktorý obsahoval 7 E-max zubných koruniek na zuby vo vrchnej čeľusti a 3 E-max korunky na zúbky v spodnej čeľusti.

Ošetrenie:

Doktor a pacient sa dohodli, že ošetrenie sa rozdelí na 3 návštevy. Na druhý deň po vstupnej prehliadke prišla Kate na našu kliniku, aby mohol lekár zbrúsiť jej prírodné zuby a neskôr na ne mohol osadiť E-max zubné korunky. Dr. Martin zbrúsil zuby číslo 45, 46, 47 a 16. Za pomoci sestričky Natálie pacientke odobral odtlačky zbrúsených zubov a nasadil provizórne korunky, aby Kate mohla normálne jesť a rozprávať.

O mesiac prišla Kate na kliniku opäť a lekár jej nasadil jej trvalé zubné korunky. Pokračovali sme v ošetrení – lekár zbrúsil 6 horných zuby (zuby číslo 13, 12, 11, 21, 22 a 23). Po odobraní odtlačkov sme na zbrúsené zuby nasadili provizórne korunky, ktoré poskytujeme pacientom zdarma. Odtlačky sme zaslali do nášho vlastného laboratória v Piešťanoch, kde naši zubní technici vyrobili pre Kate jej trvalé korunky.

Keď Kate prišla opäť, lekár sňal provizóriá a nasadil zostávajúce zubné korunky. Teraz má Kate 10 E-max zubných koruniek, všetky vo farbe A1.

Pre bezplatnú online konzultáciu a vypracovanie nezáväznej cenovej kalkulácie Vášho zubného ošetrenia nás neváhajte kontaktovať cez tento kontaktný formulár. Veríme, že aj Vám pomôžeme ku krajšiemu a zdravšiemu úsmevu.

Zuby pacientky Kate PRED ošetrením
Úsmev slečny Kate PO ošetrení v Smile Clinic
Exit mobile version