Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Zubné korunky Vám pomôžu získať krásny úsmev už za dva týždne!

Pacient Carlos po ošetrení

Pacient Carlos po ošetrení

Pacientov úsmev po dokončení ošetrenia pomocou zubných koruniek
Pacientov úsmev po dokončení ošetrenia pomocou zubných koruniek

Pán Carlos z Veľkej Británie sa rozhodol absolvovať ošetrenie v Smile Clinic Bratislava. Jeho želaním bolo mať celý chrup ošetrený pomocou zubných koruniek. Vo Veľkej Británii tento typ ošetrenia často stojí celý majetok a zubnú ambulanciu je často potrené navštíviť mnohokrát počas niekoľkých mesiacov. V Smile Clinic je možné mať nový úsmev už po dvoch návštevách!

Pacient po príchode na zubnú kliniku vyplnil krátky dotazník o jeho zdravotnom stave a očakávania od ošetrenia. Následne mu sestrička Natália spravila OPG snímok. Počas konzultácie MUDr. Martin Kafka navrhol začať ošetrenie dvomi kompozitnými výplňami (ošetrením zubných kazov) na zuboch číslo 17 a 47. Aby pán Carlos mal naozaj krásny úsmev, lekár navrhol nasadiť 11 zubných koruniek na jeho vrchné zuby a 12 zubných koruniek na spodné zuby.

Ako ošetrenie pomocou zubných koruniek prebieha?

Carlosove zuby pred ošetrením v Smile Clinic. Zuby sú zažltnuté a pokryvené, pacient sa sťažoval aj na ich častú citlivosť.
Carlosove zuby PO ošetrení v Smile Clinic. Vľavo hore vidno zubný implantát, ktorý mal Carlos spravený niekoľko rokov dozadu na klinike v Británii.

Ošetrenie pomocou zubných koruniek je zvyčajne rozdelené na dve jednodňové návštevy. Počas prvej návštevy lekár pacientovi zbrúsi jeho zuby, aby na ne neskôr mohol nasadiť hotové korunky. Po nabrúsení zubov sa odoberú pacientovi odtlačky zubných oblúkov. Tieto odtlačky zasielame do nášho vlastného zubného laboratória, ktoré je súčasťou našej kliniky v Piešťanoch. Lekár a zubní technici úzko spolupracujú, aby sme mohli pacientovi poskytnúť korunky špičkovej kvality.

Pokým naši zubní technici pracujú, každému pacientovi nasadzujeme provizórne zubné korunky na jeho zbúsené zuby, aby pacient mohol rozprávať a jesť  normálne. Provizórne korunky poskytujeme každému pacientovi zdarma.

Počas druhej návštevy lekár odstráni provizóriá a nasadí pacientovi jeho finálne zubné korunky. Pán Carlos absolvoval druhú návštevu len niekoľko dní dozadu a je veľmi spokojný s jeho novým úsmevom.

Ceny v Smile Clinic sú bez skrytých poplatkov. Pred samotným ošetrením je vždy potrebná osobná konzultácia s lekárom. Táto konzultácia je bezplatná, pacient uhrádza len prípadný OPG snímok, a to vtedy, pokiaľ pacient nemá k dispozícii aktuálny vlastný snímok.

Vyplňte tento krátky FORMULÁR a jeden z našich odborných poradcov Vás bude obratom kontaktovať.

Exit mobile version