Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Nový úsmev – zubné fazety

Hodnotenie pacientky po ošetrení / Testimonial of our patient after treatment
Finálna fotografia pacientky po ošetrení / Final photograph after treatment

100% spokojnosť. Veľmi milý personál. Určite odporučim každému. Ďakujem za úsmev a želám veľa spokojných zákazníkov.

Spokojnosť a široký úsmev našej pacientky Petry po ošetrení v Smile Clinic je dôkazom o jej spokojnosti po dokončení ošetrenia.

Ak chcete vedieť viac o jej skúsenosti v Smile Clinic pozrite si video a fotografie po ošetrení pomocou keramických faziet. Ak by ste chceli vedieť viac o skúsenostiach našich pacientov prečítajte si príbehy našich ďalších pacientov na našej stránke.

Nový úsmev – zubné fazety alebo zubné korunky?

Zubné fazety odporúčame pacientom pri malých estetických nedostatkoch ako je zafarbenie, zakrivenie mnohonásobné plombovanie zubov len vo frontálnych oblastiach. Zubné korunky na druhej strane odporúčame pri väčšom poškodení zuba, u devitálnych zuboch a je možné ich aplikovanie na všetky zuby.

Všetko sa začína konzultáciou v Smile Clinic. Lekár navrhne plán ošetrenia a vypracuje cenovú kalkuláciu. Po konzultácii s lekárom má pacient možnosť prebrať svoj plán ošetrenia aj s koordinátorom liečby na klinike.  Zodpovie vám na vaše otázky ohľadne ošetrenia a ak by ste sa rozhodli podstúpiť ošetrenie nájde vám vyhovujúci termín.

Pri prvom ošetrení sa v lokálnej anestéze obrúsia zuby určené na zubné fazety alebo korunky. Na obrúsené zuby sa nasadia dočasné zubné korunky alebo fazety. Čakacia doba na trvalé fazety alebo korunky je asi 7-10 pracovných dní. Takže celé ošetrenie je možné dokončiť do dvoch týždňov.

Po nasadení trvalých koruniek alebo fázet je potrebné absolvovať následnú kontrolu po 3 až 6 mesiacoch. Počas tohto obdobia sa zuby môžu dorovnávať, aby sa zaručila ich plynulosť a pohodlie. Ak je to potrebné, môžu byť vykonané ďalšie opravy. V prípade akýchkoľvek problémov, počas nasledujúcich 6 mesiacov po prvom ošetrení, pacient môže navštíviť Smile Clinic bezplatne.

Smile Clinic je tiež schopný poskytnúť odborné poradenstvo naďalej po odchode z ordinácie. Stačí nás kontaktovať prostredníctvom e-mailu alebo telefonicky. Smile Clinic má tiež veľmi kvalitnú pohotovostnú službu pre prípady naliehavej starostlivosti. 🙂

Sme si vedomí, že každá procedúra a jej výsledky sa líšia od osoby k osobe, a preto odporúčame našim pacientom monitorovať svoje zubné výplne, aby sa uistili, že ich stav je optimálny. Ak máte akékoľvek otázky alebo obavy, kontaktujte nás a naši odborníci Vám radi pomôžu. 🙂

Video :

Exit mobile version