Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Odborná podpora pacientom

Odborná podpora pacientom v Smile Clinic je tu pre vás

Daniel Shaw – Business Development

Daniel Shaw – Business Development

Počas 13 rokov v Smile Clinic sa Daniel podieľal na tom, že Smile Clinic sa stala jednou z najvyššie hodnotených a najdôveryhodnejších zubných kliník na Slovensku pre miestnych ale aj zahraničných pacientov. Jeho rozsiahle znalosti a skúsenosti v stomatológii a manažmente zohrali dôležitú úlohu pri rozvíjaní a zdokonaľovaní Smile Clinic.

Daniel pochádza zo severného Anglicka. Hovorí plynule po slovensky.

Počas jeho pôsobenia v Smile Clinic prednášal na rôznych odborných seminároch a školeniach. Rád sa podelí o svoje znalosti a skúsenosti z oblasti medicínskeho turizmu, komunikácie s pacientmi a marketingu pre zubné ambulancie.


Natália Drgová dipl. d.h – manažér kliniky

Natália Drgová – manažér kliniky

Natália zabezpečuje, aby každý pacient dostal svoj správny koordinovaný plán ošetrenia. Optimalizuje zubné ošetrenia a služby, ktoré sú individuálne pre každého pacienta. Kladie dôraz aj na spätnú odozvu po zubnom ošetrení. Komunikuje so zahraničnými aj slovenskými pacientmi.

Po skončení strednej školy pokračovala v štúdiu v Anglicku, kde Natália získala 6 rokov praxe ako dentálna asistentka.

V roku 2012 ukončila štúdium Dentálnej hygieny v Bratislave kde získala diplom „dentálna hygienička“. Je členkou výboru asociácie dentálnych hygienikov na Slovensku – ADHS. Každoročne navštevuje stomatologické semináre na Slovensku aj v zahraničí.

V roku 2014 Absolvovala štúdium manažmentu – Diploma in Treatment coordination v Londýne.

Pred Smile Clinic pracovala na prestížnej zubnej klinike 90 Harley street, v Londýne.

Exit mobile version