Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Ohromujúci výsledok!

Veľkou zmenou prešla aj naša pacientka Marianna, ktorá sa rozhodla pre náhradu molárov pomocou zubných implantátov v kombinácii z keramickými korunkami, ktoré nahradili pôvodný mostík vo vrchnej čeľusti. Frontálne zuby v spodnej čeľusti bolo taktiež potrebné esteticky upraviť keramickými korunkami.

Napísala pacientka po ošetrení / Hand written testimonial after treatmnet

Pri prvom ošetrení sa zaviedli zubné implantáty v hornej a aj dolnej čeľusti. Nasledovala fáza hojenia zubných implantátov, ktorá trvá približne 10 týždňov mesiace. Na klinike Smile Clinic používame vysoko kvalitné zubné implantáty, ktoré sú dlhodobo odskúšané a spoľahlivé. Prinášajú nádej pacientom, ktorí po strate zadných zubov / molárov stratili schopnosť žutia. Po zahojení zubných implantátov sú zubné implantáty funkčné tak ako vaše vlastné zuby.

Konečný výsledok po ošetrení / Final result after treatment

Po 10 týždňoch od implantácie sa pacientka Marianna vrátila na zubnú kliniku na dokončenie ošetrenia. V tejto fáze ošetrenia sa pristúpilo aj k príprave – teda obrúsenie zubov určených na zubné korunky. Implantátové korunky a aj zubné korunky sa začali vyrábať v zubnom laboratóriu po zhotovení odtlačkov. Nasadenie keramických a implantátových koruniek sa urobí v jednom sedení naraz, aby sme docielili perfektný kontakt a záhryz nových zubov.

Ako sami vidíte rozdiel pred a po ošetrení je ohromujúci. Pacientka zvolila žiarivý odtieň pre svoje korunky a rozhodla sa dobre. Bola veľmi spokojná a po ošetrení nám napísala hodnotenie:

Na kliniku Smile som prišla po dlhom váhaní a zvažovaní. Celé týždne som strávila na internete hľadajúc niekoho kto má na Slovensku dlhodobé profesionálne skúsenosti v implantológii. Našla som Smile Clinic a som presvedčená že som sa rozhodla správne. Personál je nesmierne ústretový a odborne zdatný. MUDr. Salka na mňa zapôsobil zdravým sebavedomím a šikovnosťou. Snaží sa poradiť a nájsť najvhodnejšie riešenie.Vítam jeho profesionalizmus. Obdivujem všetkých, ktorí v Smile Clinic pracujú s úsmevom na tvári počas celého dňa pretože vykonávajú náročnú a zodpovednú prácu. Ďakujem za prijatie a pozitívnu zmenu vo svojom živote.

OPG snímok po ošetrení / OPG x-ray after treatment
OPG snímok pred ošetrením / OPG x-ray before treatment
Fotografia pred ošetrením / Photo before treatment
Fotografia pacientky s nasadenými provizórnimi korunkami / Temporary dental crowns
Exit mobile version