Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Kvalitná a precízna práca hovoria sami za seba

Ďalším spokojným pacientom v Smile Clinic je pacient Miloš, ktorý prešiel radikálnou zmenou.

Konečný výsledok po ošetrení / Final result after treatment

Prešiel z veľmi neestetického a nefunkčného chrupu do očarujúceho úsmevu, ktorý splnil nie len estetiku ale aj funkčnosť chrupu. Bola potrebná komplexná rekonštrukcia chrupu.

Ako vidíte na OPG snímku a fotografii pacienta pred ošetrením zuby boli v nevyhovujúcom stave a bolo nutné všetky zuby extrahovať. Pánovi Milošovi bola navrhnutá celková rekonštrukcia chrupu pomocou zubných implantátov vo vrchnej a spodnej čeľusti a fixné keramické mostíky.

OPG snímok pred / X-ray before treatment

Nové zuby hneď po prvom ošetrení.

Už po prvom ošetrení po zavedení zubných implantátov a extrakciách sa pacientovi nasadili na zavedené zubné implantáty dočasné titánom vystužené mostíky vo vrchnej a aj spodnej čeľusti. Je to veľkou výhodou hlavne pre pacientov ktorí potrebujú po ošetrení fungovať v práci alebo v každodennom živote bez obmedzovania.

Vo fáze hojenia je dôležité nezaťažovať zavedené zubné implantáty hryzením tvrdých jedál. Mohlo by to skomplikovať hojenie zubných implantátov čo môže viesť k ich vylúčeniu. Odporúčame pacientom konzumovanie mäkkých alebo tekutých jedál. Je to len prechodné a veľmi dôležité obdobie, počas ktorého je potrebné dodržiavať pokyny lekára, aby ošetrenie bolo úspešné.

Po dobe hojenia je pacientovi vymenený provizórny zubný mostík za fixný keramický.

Hodnotenie pacienta na poslednej návštevu u nás na klinike Smile Clinic :

Napísal náš pacient po ošetrení / Patient written testimonial after treatmnet

Prístup, nasadenie, ústretovosť a veľmi kvalitná a precízna práca hovoria sami za seba. Veľké poďakovanie celému kolektívu. Som nadmieru spokojný. Ďakujem

OPG snímok po ošetrení / X-ray before treatment
Exit mobile version