Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Nové zuby – najlepšie rozhodnutie!

Nové zuby – najlepšie rozhodnutie / New teeth – best decision

Kompletnou rekonštrukciou chrupu v Smile Clinic prešla aj naša pacientka z Anglicka Dawn. Jej priateľ ju požiadal o ruku a rozhodne sa nemienila vydávať s vyberateľnou protézou. Už viac nechcela byť obmedzovaná zubnou protézou, ktorá jej výrazne uberala na sebavedomí.

Našu kliniku jej odporučil jej snúbenec, ktorý tiež podstúpil ošetrenie na našej klinike. Rozhodla sa pre komplexnú rekonštrukciu chrupu – fixné mostíky na zubných implantátoch v hornej a aj dolnej čeľusti. Je to najpohodlnejšie a najlepšie riešenie pri náhrade zubov, ktoré odporúčame našim pacientom. Zubné implantáty sú investíciou do vášho zdravia a výzoru po celý život. Preto v Smile Clinic ponúkame na zubné implantáty doživotnú záruku.

Pacientka nosila v hornej a aj dolnej čeľusti snímaciu protézu. Tieto protézy sa upravili tak aby ich bolo možné nasadiť na zavedené zubné implantáty a slúžili ako dočasná náhrada po dobu hojenia zubných implantátov ktorá trvá obvykla 2-3 mesiace. Po zahojení zubných implantátov sa pacientka vrátila na kliniku na dokončenie ošetrenia. Výroba nových keramických mostíkov trvala asi 10 dní. Mostíky sa nasadili na zubné implantáty a konečný výsledok bol vynikajúci.

Pozrite si aj video pacientky po ošetrení. (video je po anglicky)

Ako prebieha implantácia v Smile Clinic si môžete prečítať na našej stránke v tomto článku.

Pár z je slov sme pre Vás preložili: 

Spraviť si nové zuby bolo to najlepšie rozhodnutie aké som kedy urobila. Personál bol veľmi priateľský a profesionálny. Toto rozhodnutie mi prinieslo späť moju sebadôveru.

OPG rtg. snímok pred a po ošetrení / OPG x-ray before and after treatment
Exit mobile version