Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Rekonštrukcia chrupu v celkovej narkóze

dsc_0626
Konečný výsledok po ošetrení / Final result after treatment

Som veľmi spokojná s výsledkom práce na klinike Smile Clinic. Bezbolestné ošetrenie, milý kolektív. Veľká vďaka!

Na Smile Clinic sa obrátila aj pacientka Martina. Chýbajúci chrup jej značne znepríjemňoval život a preto sa rozhodla svoj problém konečne vyriešiť. Vo vrchnej čeľusti bol chrup v nevyhovujúcom stave a v sánke mala už len predných 6 zubov ktoré boli v dobrom stave.

MUDr. Salka navrhol komplexnú rekonštrukciu chrupu vrchnej čeľuste a náhradu molárov v sánke, ktoré sú nevyhnutné pre spracovanie stravy. Po konzultácii s lekárom pacientovi vypracujeme plán ošetrenia a cenovú kalkulácia. Pacient má

Testimoniál pacientky Martiny po ošetrení / Written testimonial from the patient

priestor na prípadne otázky ohľadne ošetrenia.

Pacientka Martina sa rozhodla postúpiť toto ošetrenie v celkovej narkóze, kedže sa jednalo o náročné ošetrenie. Všetky implantáty sa zaviedli počas jedného ošetrenia. Hneď po ich zavedení sa na zavedené implantáty nasadí titánom vystúžený mostík, ktorý má pacient nasadený na zubných implantátoch počas doby hojenia.

Po zahojení zubných implantátov sa pacientka vrátila na kliniku na zhotovenie odtlačkov. Po zhotovení trvalých koruniek sa pacientka objednala na finálne nasadenie.  Pre úpravu spodných frontálnych zubov sme pacientke odporučili bielenie, aby sa zjednotil odtieň koruniek s prirodzenými zubami.

Konečný výsledok po ošetrení / Final result after treatment
Pacientka Martina pred a po ošetrení v Smile Clinic / Patient Martina before and after treatment
Exit mobile version