Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Hľadal som riešenie v Smile Clinic a oplatilo sa!

Pacientom napísané hodnotenie po ošetrení
Konečný výsledok po ošetrení / Final result after treatment


Mnoho rokov som mal protézu, ktorá bola veľmi nepohodlná a škaredá na pohľad. Hľadal som riešenie v Smile Clinic a nebol som sklamaný. Personál bol od začiatku  veľmi priateľský, nápomocný a komunikatívny. Som veľmi spokojný s konečným výsledkom a určite by som odporučil túto kliniku každému, kto by sa ma spýtal kde som mal robené zuby bez zaváhania. 

Dávid prišiel na kliniku na konzultáciu a mal záujem o zubné implantáty. Zaujali ho skúsenosti našich pacientov po ošetrení v Smile Clinic, ktorí sa rozhodli pre náhradu chrupu pomocou zubných implantátov. Sú tam opísané postupy ošetrenia, pocity pacientov a hlavne ako boli spokojní na našej klinike po ošetrení. Môžete tam vidieť aj fotografie pacientov pred, počas a po ošetrení.

David sa sťažoval na jeho snímateľnú protézu, že mu neposkytovala spoľahlivú náhradu chrupu, ktorú potreboval na svoje každodenné fungovanie. MUDr. Salka jednoznačne navrhol komplexnú náhradu chrupu. Bola nahradená celá vrchná čeľusť pomocou 6 zubných implantátov a 12 – členným keramickým mostíkom, ktorý sa fixne nasádza na zubné implantáty po ich nasadení.

Pre obnovu žuvacej schopnosti v sánke postačili dva zubné implantáty a tri implantátové korunky z ktorých sa vytvoril mostík a nahradil tri chýbajúce zuby na ľavej strane.

Finálna fotografia po nasadení / Final photograph after treatment
Pred ošetrením
Detailná fotografia pred ošetrením / Detailed photo before treatment
Exit mobile version