Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Splnili ste mi najväčší životný sen!

Smile Clinic – úžasné výsledky vďaka zubným implantátom a zubným korunkám

Smile Clinic, veľmi krásne ďakujem za najdokonalejší úsmev, ktorý ste mi dali – napísala Alena po tom, ako sme dokončili ošetrenie jej zubov – a dokonalý úsmev môžeme dať aj vám!

So slečnou Alenou sme sa v našej zubnej ambulancii prvý krát stretli len 5 dní pred jej 27. narodeninami. Kvôli zdravotným problémom, ktoré mala v minulosti, boli jej zuby v zlom stave. Až zázrak, že Ali nemala žiadne bolesti. Počas nezáväznej vstupnej konzultácie Dr. Róbert Mikuláš zo Smile Clinic Piešťany pre pacientku pripravil plán ošetrenia. Alena s plánom súhlasila a tak sme mohli mesiac od konzultácie začať s ošetrením.

Plán ošetrenia slečny Aleny:

Obrázok hore: stav chrupu pacientky Aleny pred ošetrením
Obrázok dole: nové zúbky slečny Aleny

Prvé ošetrenie slečny Aleny trvalo cca 2 hodiny. Počas tohto sedenia lekár odborne zaviedol všetky 4 zubné implantáty. Ihneď po implantácii je pacient prepustený do domáceho ošetrenia a v mnohých prípadoch je pacient schopný ísť do práce už na druhý deň po operácii. V období hojenia, ktoré býva spravidla 3 – 4 mesiace, musí pacient venovať zvýšenú pozornosť starostlivosti o ústnu hygienu. Na obdobie hojenia od nás dostáva každý pacient zdarma dočasné zubné korunky, ktoré chránia implantáty a napomáhajú hojeniu.

Počas ďalších návštev na klinike lekár vykonal potrebné endodontické ošetrenia, zbrúsil zuby a pripravil ich tak na zubné korunky, odobral odtlačky oboch zuboradí a nakoniec nasadil trvalé zubné korunky.

Mladá pacientka Alena vyzerá úžasne. Krásny a zdravý úsmev Vám môže pomôcť spraviť veľký krok na ceste k lepšiemu životu.

Alena pre nás napísala takéto milé poďakovanie:

Vlastnoručne napísané poďakovanie od slečny Aleny

Dobrý deň, milá Smile Clinic,

veľmi krásne ďakujem za najdokonalejší úsmev, ktorý ste mi dali. Vaša práca je veľmi precízna a dokonalá. Veľká vďaka patrí doktorovi Mikulášovi a celému zubnému tímu vrátane zubných technikov. Splnili ste mi najväčší životný sen o hollywoodskom úsmeve! 🙂

Ste najlepší!

So srdečným pozdravom

Ali

Exit mobile version