Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Ošetrenie All on 6 – zubné implantáty pre každého

Pokiaľ aj Vás trápia chýbajúce zuby, určite viete, s akými rôznymi obmedzeniami sa pacienti s týmto problémom, teda s chýbajúcimi zubami, stretávajú.

Peter po dokončení ošetrenia v Smile Clinic

Chýbajúce zuby trápili aj pána Petra. Na našu zubnú kliniku sa obrátil koncom minulého leta, nakoľko mal chronické bolesti zubov. Hľadal bezbolestné ošetrenie, ktorého výsledkom by bol dokonalý úsmev, a našiel ho u nás v Smile Clinic.

Pán Peter sa po zvážení všetkých možných komplikácií rozhodol pre ošetrenie zubov v celkovej anestézii. Ošetrenie v celkovej anestéze je vhodné pre pacientov, ktorých čaká časovo náročný stomatologický zákrok. Narkóza je vhodná aj pre tých pacientov, ktorí majú neprekonateľný strach zo zubného ošetrenia. Pán Peter, tak ako každý pacient, ktorého čaká narkóza, musel absolvovať kompletné predoperačné vyšetrenie u interného lekára. 

Zatiaľ čo pán Peter spal, Dr. Marek Salka, náš hlavný implantológ úspešne vložil do kosti pacienta 12 zubných implantátov – 6 zubných implantátov do jeho hornej čeľuste a 6 zubných implantátov do jeho spodnej čeľuste. Pred tým však extrahoval z hornej čeľuste 8 a z dolnej čeľuste 10 nevyhovujúcich zubov (viď OPG snímok). Pred samotnou implantáciou takisto vykonal aj sinus lift.

OPG snímok pred ošetrením

Ešte v deň zavedenia implantátov sme pánovi Petrovi na čerstvé implantáty nasadili dočasné zubné mostíky. Provizórny zubný mostík slúži pacientovi ako náhrada chrupu v období hojenia implantátov. Tento mostík je fixný, takže pacient ho na noc nemusí z úst vyberať a ráno zas do úst vkladať.

OPG snímok po dokončení ošetrenia

Zvyčajná doba hojenia implantátov sú 3 mesiace. Kvôli sinus lift musel pán Peter na druhú fázu ošetrenia počkať o niečo dlhšie. O 5 mesiacov od implantácie, počas druhej návštevy, sme pacientovi odobrali odtlačky a poslali ich do nášho vlastného zubného laboratória, kde naši skúsení zubní technici pripravili pre Petra jeho finálne keramické zubné mostíky. Po odobraní odtlačkov spolu s lekárom vybrali tvar a farbu jeho budúcich zubov. Pánovi Petrovi ostalo už len počkať 26 dní, kým zubní technici jeho budúce zuby vyrobili.

Nové zuby pána Petra

Pri tretej návšteve zubnej kliniky sme pacientovi nasadili jeho nové trvalé mostíky. Ako sám pán Peter píše v poďakovaní, ktoré nám napísal po tretej návšteve kliniky, s novými zubami je na 100% spokojný a vrelo našu zubnú kliniku odporúča.

Aj vy môžete mať nové zuby!

Pokiaľ aj Vás trápi jeden alebo viac chýbajúcich zubov, neváhajte sa na nás obrátiť cez TENTO KONTAKTNÝ FORMULÁR a povedzte nám viac o vašich problémoch so zubami. Do 24 hodín sa vám e-mailom ozveme naspäť.

Exit mobile version