Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Splňte si aj Vy svoju túžbu po novom chrupe!

rekonštrukcia chrupu pomocou zubných implantátov
Pacientka Alena po komplexnej náhrade vrchnej čeľuste / Patient Alena after treatment

Doslúžil vám váš pôvodný mostík? Hľadáte spoľahlivú alternatívu náhrady chrupu? Už sa nemusíte obávať o funkčnosť a estetiku vášho chrupu. Zubné implantáty spĺňajú tieto funkcie, ako naše prirodzené zuby. Navyše v Smile Clinic vám na zubné implantáty ponúkneme doživotnú záruku.

Aj pani Alena sa už spokojne usmieva!

Smile Clinic navštívila aj pacientka Alena, ktorá mala v hornej čeľusti na ľavej strane vyberaciu protézu a ostatné zuby tvoril kovokeramický mostík, ktorý mal veľmi slabú stabilitu. Premýšľala nad novou celkovou protézou do celej vrchnej čeľusti, ale po konzultácii s MUDr. Salkom sa rozhodla pre náhradu chrupu pomocou zubných implantátov.

Pri komplexnej náhrade chrupu nie je potrebné, aby sa každý zub nahradil jedným implantátom. Na uchytenie mostíka je obvykle potrebných 4-6 zubných implantátov (záleží od stability kosti) ktoré držia fixne mostík. Fixný keramický mostík môže mať 12 alebo 14 koruniek. Nasadí sa fixne na zahojené zubné implantáty.

Fotografie pred a po ošetrení / Photos before and after treatment

V prípade pani Aleny bolo potrebných 5 zubných implantátov na uchytenie 12 členného mostíka.

Tri kroky ošetrenia pomocou zubných implantátov:

  1. Zavedenie zubných implantátov – prebieha v lokálnej anestéze. Ihneď po zavedení implantátov sa nasádza dočasný mostík s titánovou konštrukciou, čo poskytuje pacientovi okamžitú náhradu chrupu počas doby hojenia zubných implantátov
  2. Zhotovenie odtlačkov zubných implantátov
  3. Nasadenie finálneho mostíka

Predstavte si, že aj vy by ste si konečne splnili svoju túžbu o novom chrupe. Náš tím Smile Clinic sa teší na vašu návštevu u nás.

Exit mobile version