Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Svet je o 6000 úsmevov bohatší aj vďaka Vám!

Rok 2016 sa nám pomaličky blíži ku koncu a dovolili sme si podeliť s Vami o stručnú bilanciu. Bol to úspešný rok a máme za sebou kus práce a nových skúseností. Bol to aj rok kedy sme oslávili 10 výročie založenia našej kliniky.

Sme veľmi hrdí na to, že naše web stránky v roku 2016 navštívilo viac ako 200 000 ľudí, odpísali sme na 8000 e-mailov, odpovedali sme na nespočetné množstvo telefonátov, sms. Ošetrili sme 6000 pacientov, zaviedli sme stovky zubných implantátov, nasadili sme tisícky zubných koruniek. A nielen to! Ošetrili sme veľké množstvo boľavých zubov a odstránili kilá zubného kameňa.

Tešíme sa, že 1 701 ľudí ktorí boli u nás ošetrení v 2016 nám nechalo hodnotenie, ktoré malo 91 % skóre spokojnosti.

Pribúdajúcim počtom pacientov sa aj naša klinika rozrastá. V roku 2016 je náš tím o 11 ľudí väčší. Prijali sme jedného nového lekára, 4 zubné asistentky,  recepčnú a dentálnu hygieničku. Takže náš tím má teraz 35 členov vrátane zubných technikov.

Nedá nám nespomenúť, že našim zamestnancom sa v minulom roku narodili dve bábätká.

Všetkým našim pacientom ďakujeme, že sa rozhodli pre našu kliniku a tešíme sa na všetkých nových ale aj verných pacientov.

Na tejto stránke nájdete hodnotenia našich pacientov.

Vyberáme niektoré z nich:

Topka odporúčam každému hlavne čo majú strach!!!!! super ďakujem

Viktor

I was very impressed by the way Rob done my treatment such an expert professional Dr thank you so much for looking after me. And thanks to all the friendly staff, definitely I recommend this clinic to my friends and family in ???????? UK

Susu

The Clinic has been recommended by my sister. Living in United States, dental work can get rather expensive. After consultation with Dr. Marek, I was not only been able to get the minor issues and dental hygiene done, but a whole makeover. A am truly thankful for all the great care I have received and the boost in confidence my new smile gave me.
Thank you.

Juraj

Chcem poďakovať za dnešné profesionálne ošetrenie. Doteraz som chodila k zubárovi s rešpektom a istou dávkou strachu… Dnešná skúsenosť mi pomohla strach prekonať. Mala som pocit, že som na návšteve u priateľa a nie v ordinácií. Komunikatívne a šikovné doktorky vyriešili môj problém odborne a s úsmevom. Ďakujem a želám veľa ďalších spokojných klientov.

Ivana

Pobehala som pol sveta ale este som sa nestretla s tak profesionálnym prístupom ako u vas. Nie nadarmo sa voláte Smile clinic, vsetci su tam totiž vysmiati a príjemní. Čaká ma ešte u vás dlha cesta, ale už nemám strach zo zubárov. Vďaka najmä Dr. Salkovi, ktorého prístup je úžasný.

Lucia

Exit mobile version