Site icon SMILE DENTAL IMPLANT CLINIC

Perfektne urobené zuby

Prístup bol veľmi profesionálny. Celý tím príjemný a ochotný. Po celom a veľmi veľkom, bezbolestnom zákroku sme spokojní nad očakávanie. Sme radi, že sme vás našli a že ste perfektne urobili naše zuby.

Takto sa vyjadril pán Ján so svojou ženou po ošetrení na našej klinike. Sme veľmi radi že boli po ošetrení spokojní.

Stav jeho chrupu si vyžadoval celkovú rekonštrukciu oboch čeľustí. Zuby ktoré ešte mal nebolo možné ponechať. Bolo potrebné obnoviť žuvaciu a estetickú funkciu chrupu a to sa nám aj podarilo.

Plán ošetrenia Jána:

6 zubných implantátov v hornej aj dolnej čeľusti

14 – členný fixný mostík na obe čeľuste

Postup ošetrenia: 
1. návšteva:
Zavedenie zubných implantátov bude trvať 4 – 6 hodín, preto si prosím rezervujte na takéto ošetrenie dostatok času a niektorý z našich ranných termínov. Ak je potrebná extrakcia, augmentácia čeľustnej kosti alebo sinus lift, tieto ošetrenia sa vykonávajú zároveň počas zákroku zavedenia implantátov.

Ešte v ten istý deň zákroku Vám v laboratóriu vyrobíme dočasný zubný mostík a fixne ho pripevníme k implantátom, takže sa nemusíte obávať o estetiku a funkčnosť Vášho chrupu počas doby hojenia implantátov. V niektorých prípadoch môžeme upraviť Vašu existujúcu zubnú protézu tak, aby sa nasadila na zubné implantáty a slúžila ako dočasná zubná náhrada. Liečivé nadstavby na zubné implantáty Vám poskytujeme zdarma.

Počas hojenia zubných implantátov a nosenia dočasnej zubnej náhrady je odporúčaná len mäkká strava a jemné zaobchádzanie, potrvá totiž nejaký čas, kým sa Vaše implantáty pevne integrujú do kosti.

Samotná implantácia nie je bolestivá. U niektorých pacientov sa môže vyskytnúť opuch alebo mierna bolesť po zákroku. Užívanie liekov proti bolesti počas niekoľkých dní by malo byť viac ako postačujúce a po pár dňoch sa budete opäť usmievať.
2. návšteva: o 2 – 3 mesiace po zahojení implantátov lekár skontroluje stav vašich implantátov a vezme odtlačky na korunky a mostíky, ktoré pre vás vyrobíme. Počas tejto návštevy sa taktiež dohodnete s lekárom na odtieni a vzhľade Vašich finálnych koruniek s mostíkov.

3. návšteva: o 4 týždne po 2. návšteve prídete na nasadenie finálnych mostíkov s korunkami, ktorý fixne nasadíme na zahojené implantáty.

Pozrite si aj RTG snímky pred, počas a po skončení ošetrenia.

Exit mobile version